Achteraf betalen

Snel je rijbewijs halen en achteraf betalen

In sommige situaties is het mogelijk om je rijlessen in 36 maanden terug te betalen, we noemen dit ook wel een rijbewijs financiering. Je lesgeld wordt dan voorgeschoten en jij betaalt dit dan terug in maximaal 36 maanden. Omdat het hier om lening via de bank gaat, betaal je rente per maand over het openstaande saldo. Wil je meer over de rijbewijs financiering weten? Neem dan contact met ons op.

Met een rijbewijs financiering betaal je de rijlessen gespreid

Een rijbewijs financiering is een flexibele betaaloplossing waarbij je zelf op ieder moment bepaalt in hoeveel keer je gespreid wenst te betalen. Zo beslis je zelf wat je maandelijkse kosten zijn.

Aanvragen

Als je na je proefrijles weet wat je rijlespakket kost en je ouder bent dan 21 jaar, kun je via ons, je financiering aanvragen. Daar maak je in alle rust een berekening om te komen tot een maandbedrag, waarmee je tevreden bent.

Getoetst

Bij de aanvraag wordt er gekeken of er voldoende financiƫle ruimte is om het maandelijkse termijnbedrag te betalen en ze toetsen je aanvraag bij het Bureau Krediet Registratie.

Geaccepteerd

Na goedkeuring, wordt je rijlespakket aan Rijless betaald en ontvang je van ons een e-mail met de gegevens van je instructeur om de afspraken te maken voor je rijlessen.

Heb je nog vragen?