Hoe snel kan ik op examen?

Wanneer kan ik op voor mijn rijexamen?

Om CBR wachttijden te voorkomen biedt Rijless, in tegenstelling tot meeste rijscholen, de mogelijkheid om direct na je proefrijles je rijexamendatum te reserveren. Je kan in de regel binnen 5 a 6 weken op examen. We zijn afhankelijk van de beschikbare capaciteit bij het CBR en die kan grillig zijn. Daarom zeggen wij als het gaat om je rijexamen, hoe eerder, hoe beter!

Wat betekent de uitbraak van het Corona-virus voor de wachttijden

Waar de wachttijden voor de praktijkexamens in de regel 5 a 6 weken zijn, zullen we er rekening mee houden dat ze door Corona maatregel langer gaan worden. Wij vragen hiervoor begrip. Het CBR heeft toegezegd dat ze voor de  uitgestelde examens, rijtesten en toetsen extra capaciteit inzetten.

Het rijexamen wordt aangevraagd als:

  • Je pakket betaald is
  • Je geslaagd bent voor je theorie
  • Je ons gemachtigd hebt op de website van het CBR
  • Je een geldige medische verklaring via het CBR hebt geregeld

Altijd de snelste examendatum

Is het noodzakelijk voor je om een examen snel te regelen, dan zijn daar mogelijkheden voor. Door onze ervaring en omdat we duizenden rijexamens per jaar rijden, zijn we sneller dan alle andere rijscholen. We zijn niet voor niet de snelste rijschool van Nederland. Neem contact met ons op en bekijken direct wat de snelste examentijd is.

Heb je met spoed je rijbewijs nodig?

RijLESS.nl helpt dagelijks bijzondere gevallen met een spoed aanvraag voor het rijexamen. Sta je bijvoorbeeld op het punt om voor een langere periode naar het buitenland te vertrekken? Dan weten wij de weg door de wirwar van regels en richtlijnen bij het CBR om die hele snelle examendatum voor je vertrek te krijgen.

 

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

088-0042300 ma t/m vrij 09:00-17:00
088-0042300 ma t/m vrij 09:00-17:00
Via WhatsApp06 83 80 51 11Stuur een e-mailAntwoord in 2 uurVia FacebookAntwoord in 1 uur
AdresBoompjes 40
3011XB Rotterdam