Hebben jullie pakketten?

Wat voor pakketten hebben jullie?

Een pakket stellen we voor je samen tijdens de proefrijles. Daar hebben we je zien rijden en dan kunnen we je precies vertellen hoeveel lessen je nodig hebt.

Je pakket bestaat uit rijlessen, een theoriecursus (als dat nodig is) en het rijexamen.

Wat kost een pakket?

De kosten van je pakket hangen vooral af van het aantal rijlessen. Hoeveel jou pakket kost weet je als we je precies vertellen hoeveel lessen je nodig hebt.

Heb je al eerder rijlessen gehad, heb je feeling voor het autorijden, zijn factoren die daar een rol in spelen en worden allemaal meegenomen. Iedere leerling is tenslotte weer anders.

De pakketten starten vanaf 1375 euro.

Hoeveel lessen heeft een starter nodig?

Volgens de cijfers van het CBR, met meer dan 200.000 autorijbewijs examenkandidaten per jaar, heeft een starter gemiddeld tussen de 40 en 45 uren nodig om het rijbewijs te halen.

Omdat onze ervaring is dat niet iedere leerling hetzelfde is, kijken we in de proefrijles juist naar hoeveel rijlessen jij nodig hebt.

Wij zien dagelijks leerlingen, zonder ervaring, die al genoeg hebben aan 35 uur rijlessen. Daarom spreken we een proefrijles met je af.

Ik kan al autorijden

Rijscholen houden meestal geen rekening met je rijervaring. Ze bekijken je als een beginner en je betaalt voor lessen die je al hebt gehad.

Bij Rijless begin je niet opnieuw, in de proefrijles laat je zien wat je al kan en ga je verder waar je gebleven bent.

We hebben voor leerlingen met veel rijervaring een speciale examentrainingen. Zo’n examentraining kan al vanaf 1375 euro.

Rijlessen in blokuren

Rijless biedt rijlessen aan van 50 minuten en we rijden bij voorkeur in blokuren, dat zijn twee lessen van 50 minuten achter elkaar

Vanaf morgen? Dat kan!
Plan je gratis proefrijles

Heb je nog vragen?