Betaalmogelijkheden

Moet ik alles in 1x betalen?

Bij de meeste rijscholen moet je alles in 1x betalen. Kan je dat niet, moet je wel wachten en haal je veel later je rijbewijs.
Bij Rijless kan je wel per maand en zelfs per rijles betalen. Je start nu en je haalt snel je rijbewijs. Geen probleem!

Betalen per maand

Het kan al vanaf 275 euro. Per maand schrijven we het afgesproken termijn bedrag voor je rijlessen met een automatische incasso af.

Betalen per rijles

Je kan per rijles betalen. Na afloop van iedere rijles, stuurt je instructeur ons een berichtje en schrijven we 1 a 2 dagen later met een automatische incasso het lesgeld van je rekening af. Bij de start van je opleiding betaal je per eenmalige automatische incasso voor de kosten van je theorie online cursus, het rijexamen en je inschrijfgeld.

Vertrouwd per iDEAL

Je rekent je rijlessen af in je vertrouwde bank omgeving.

Kan ik contant betalen?

De proefrijles betaal je contant in de leswagen. Uit veiligheid hebben we er voor gekozen om de betaling van de lessen daarna via de bank te laten lopen. Wil je toch contant betalen, dan kan dat alleen bij een betaling van je pakket in één keer.

Betaling geregeld! Gelijk aan de slag

Wij hebben geen wachttijd. Heb je met ons je betaling geregeld, krijg je diezelfde dag nog de inlogcodes voor je online theoriecursus. En na ontvangst van je eerste termijn, sturen we een e-mail met de gegevens van je instructeur  en kan je de afspraken gaan maken voor je rijlessen.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

Bel me terugVia WhatsApp06 83 80 51 11Stuur een e-mailAntwoord in 2 uurVia FacebookAntwoord in 1 uur
BezoekadresFolkert Elsingestraat 7c
Rotterdam
PostadresPostbus 5053
2900 EB Capelle a/d Ijssel