Betaalmogelijkheden

Moet ik alles in 1x betalen?

Bij de meeste rijscholen moet je alles in 1x betalen. Kan je dat niet, moet je wel wachten en haal je veel later je rijbewijs.
Bij Rijless kan je wel per maand en zelfs per rijles betalen. Je start nu en je haalt snel je rijbewijs. Geen probleem!

Betalen per maand

Het kan al vanaf 275 euro. Per maand schrijven we het afgesproken termijn bedrag voor je rijlessen met een automatische incasso af. Je betaalt hier geen extra kosten voor en als je pakket betaald is, mag je examen doen.

Betalen per rijles

Je kan per rijles betalen. Na afloop van iedere rijles, stuurt je instructeur ons een berichtje en schrijven we 1 a 2 dagen later met een automatische incasso het lesgeld van je rekening af. Bij de start van je opleiding betaal je per eenmalige automatische incasso voor de kosten van je theorie online cursus, het rijexamen en je inschrijfgeld.

Vertrouwd per iDEAL

Je rekent je rijlessen af in je vertrouwde bank omgeving.

Kan ik contant betalen?

De proefrijles betaal je contant in de leswagen. Uit veiligheid hebben we er voor gekozen om de betaling van de lessen daarna via de bank te laten lopen.

Rijbewijsfinanciering

Met de rijbewijsfinanciering krijg je de mogelijkheid om later te betalen. Je sluit een tijdelijke lening af. Het lesgeld wordt niet direct afgeschreven maar in maximaal 36 maanden. Voor de mogelijkheid om het in 36 maanden te betalen rekent de bank extra kosten, een percentage rente over het openstaande aankoopbedrag. Er gelden voor de rijbewijsfinanciering aanvullende voorwaarden, onder andere dat je minimaal 21 jaar bent, maandelijks voldoende inkomen uit werk hebt en je wordt BKR getoetst.

Betaling geregeld! Gelijk aan de slag

Wij hebben geen wachttijd. Heb je met ons je betaling geregeld, krijg je diezelfde dag nog de inlogcodes voor je online theoriecursus. En na ontvangst van je eerste termijn, sturen we een e-mail met de gegevens van je instructeur  en kan je de afspraken gaan maken voor je rijlessen. We vragen je rijexamen aan als je pakket betaald is.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

088-0042300 ma t/m vrij 09:00-17:00
088-0042300 ma t/m vrij 09:00-17:00
Via WhatsApp06 83 80 51 11Stuur een e-mailAntwoord in 2 uurVia FacebookAntwoord in 1 uur
AdresBoompjes 40
3011XB Rotterdam