Ervaringen met Rijless

Ervaringen met Rijless

We vragen nog wel eens aan leerlingen om hun ervaringen met Rijless te delen, of we krijgen zoals in dit geval van Sabine uit Spijkenisse een spontaan “dank je wel”. Het zijn vaak bijzondere verhalen en ervaringen die ook heel waardevol zijn voor de leerlingen van Rijless. In dit geval lees je het verhaal van Sabine uit Spijkenisse met Rijless en haar goede ervaringen met instructrice Sharmila. Sabine heeft haar rijbewijs gehaald, maar zag daar heel erg tegen op en was ontzettend blij toen ze uiteindelijk het felbegeerde rijbewijs in handen had.

Rijless Dank jullie wel!

Hallo Rijless (crew),  Ik wil jullie via deze weg bedanken voor een heel geslaagd leertraject!!

Ik (Sabine) ben na 12 jaar gestopt te zijn, toch maar weer met lood in mijn schoenen gestart met de rijopleiding. Reeds 4x was ik in het verleden al gezakt & had in de 12 tussenliggende jaren 3 forse ongelukken meegemaakt als bijrijder, al met al zag ik niet in hoe de uitkomst dit maal positief zou kunnen zijn.

Ik zag ontzettend op tegen het theorie-examen

Na ongeveer 2,5 maand moest ik op voor het theorie-examen. Wat een hel!! In die 12 jaar was er aardig wat veranderd en de proefexamens online van RijLESS.nl voorspelde niet veel goeds. Het was echt dat het theorie-examen al betaald was, anders was ik waarschijnlijk niet eens gegaan. Totaal onverwachts kwam het dan ook dat ik de eerste poging geslaagd bleek te zijn!! Joehoeeee…wat een goed gevoel, maar ja, theorie had ik in het verleden al eerder 3x succesvol afgerond. Overal ga ik normaal open & angstloos en realistisch in, en hield me ook voor dat er talloze idioten ook hun rijbewijs gehaald hadden, waarom ik dan niet? En toch…hoewel de angst totaal niet reëel was, waren de fysieke gevolgen dat achter het stuur iedere x wel!!

Rijless instructrice met geduld

De instructrice van Rijless Shar (Sharmila) had door dat ik het benaderde als de Kilimanjaro of het einde van de wereld en vertelde mij over de mogelijkheid van een faalangst examen, hier heb ik uiteindelijk ook voor gekozen. Iedere les weer was er verbetering, en haar instructies zo duidelijk & rustig. Ik kreeg weer vertrouwen in mezelf als mogelijke bestuurder. Ik heb in het verleden te maken gehad met al 3 rijscholen en 5 instructeuren. En kan oprecht zeggen dat er niet 1 in de buurt kwam qua vaardigheden om mijn rij kunsten zo te ontwikkelen als Shar!!

Rijless biedt faalangst examens aan

En het resultaat is er: 3 juli faalangst examen gereden. Achteraf maar goed ook!! De time-out had ik echt nodig, ik ademde heel oppervlakkig tot soms helemaal niet door de stress, verkrampte en werd ontzettend naar. Maar na de stop wist ik me enigzins te herpakken. Terugkomend op het CBR was ik alles behalve zeker, maar kreeg het verlossende woord, een simpele zin.. Maar wel 1 die ik nog niet eerder had gehad, en tot zeker nog een maand voor het examen voor compleet onmogelijk hield…

Gefeliciteerd met je rijbewijs

Nu ik hem inmiddels op heb gehaald heb ik in de eerste week al 700+km gereden, alles gedaan waar ik angst voor had…maar het gaat super!!

Rijless en in bijzonder Shar bedankt!

Allemaal ontzettend bedankt!! Ik had dit niet durven dromen!! Maar in het bijzonder SHARMILA BEDANKT!! Zonder jou had ik dit niet gekund!! Je bent een topper.

Voor meer ervaringen met Rijless kijk je op ook op

Ervaringen met Rijless op Klantenvertellen.nl

Vragen over Rijless of het delen van je ervaring

Ben je ook een leerling van RijLESS en heb jij ook een bijzonder verhaal over hoe jij je rijbewijs hebt gehaald. Neem dan contact met Rijless op

Vanaf morgen? Dat kan!
Plan je gratis proefrijles

Heb je nog vragen?