Start met rijlessen ⚽ EK Actie 🧡

Aanmelden voor 15 juli

56,50 49,50 per les

  • €7 korting per les (handgeschakeld)
  • incl. gratis herexamens
  • gespreid betalen mogelijk
  • 100% flexibel, geen pakketkosten
  • We hebben je postcode nodig om de agenda te laten zien.

Voordelen rijschool Amsterdam

Sneller slagen met minder lessen

Hoe langer je rijopleiding duurt, hoe meer lessen je nodig hebt. Dat blijkt uit jarenlange ervaring. BijRijLESS kan je meerdere lessen per week afspreken. Daardoor leer je sneller autorijden.

Start direct & altijd vaste lage prijs

Geen wachttijden, maar direct starten. Bij RijLESS kan je in de meeste plaatsen nog gelijk beginnen.

Betaalgemak

Betaal gespreid per maand of per les;
bij onze rijschool kies je wat jou het beste uitkomt. Vraag nu je proefrijles aan bij de grootste rijschool van Nederland

Uitstekende service
63.891
Tevreden geslaagden
8,4
Klantbeoordeling
93%
Beveelt ons aan

Tips over rijlessen in Amsterdam

Zorg dat je
vrij kunt bewegen

Wanneer je start met je eerste rijles is het goed om na te denken over welke schoenen je aantrekt. Onze tip is om schoenen te dragen met een dunne zool en ook dat de enkel vrij is zodat je je voet goed kunt bewegen. Kortom een schoen die lekker zit! O ja, als je instapt doe lekker je (winter)jas uit. Zo kun je vrijuit bewegen.

Vraag je ouders
om praktische tips

Vraag aan je ouders of ze je alvast wat uitleggen, denk bijvoorbeeld aan waar het gaspedaal en de rem zitten en hoe je moet schakelen, maar niet met het rijden zelf.

Kijk ver vooruit
en rijdt rustig

Kijk verder vooruit en alleen vlak voor de auto. Het is veel gemakkelijker sturen als verder voor je uit kijkt. Amsterdam kent veel smalle straatjes. Pas je snelheid hierop aan, kijk altijd ver vooruit en rijdt rustig.

Bekijk de video!

over rijless in amsterdam

Veel Amsterdamse rijscholen hebben wachttijden van maanden en als je dan eindelijk na lang wachten kan beginnen is het maximaal één les per week. Zo duurt het halen van je rijbewijs al snel meer dan een jaar.

Maar bij Rijless.nl in Amsterdam kan je nu beginnen en snel online een proefrijles plannen, soms zelfs morgen al. En staat je dag en tijd er niet tussen, neem dan contact met ons op. Achter de schermen zien we vaak meer. We rijden in Amsterdam tenslotte van maandag t/m zondag in de ochtend, middag en avond. 

Bij Rijless.nl weten we dat hoe langer je rijopleiding duurt, hoe meer lessen je nodig hebt. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat wanneer je maar één keer per week lest, je vaak veel tijd kwijt bent met het herhalen van je vorige les voordat je verder kan met nieuwe stof. Daarom spreken we het liefst af om in blokuren te rijden, dat zijn twee lessen achter elkaar. Wij vinden het belangrijk dat jij snel en efficiënt leert autorijden, zodat je niet onnodig veel rijlessen hoeft te volgen.

Sneller ben je ook als je flexibel bent met het maken van je afspraken. Kan je overdag afspreken, dan haal je veel meer uit je rijles. Overdag zijn er meer voetgangers, fietsers, trams en andere auto’s, waardoor je veel meer verkeerssituaties kan oefenen. Rijlessen zijn in de avond veel te makkelijk, ook in Amsterdam. Overdag lessen zorgt ervoor dat je minder rijlessen nodig hebt. 

Sneller en goedkoper ben je  ook als je in Amsterdam afspreekt in het examengebied van het CBR. Te vaak zien we leerlingen van rijscholen die nog niet eens de helft van hun lestijd in het examengebied rijden en soms zelfs helemaal niet. 

Bij Rijless.nl staan we voor kwaliteit. Mocht je onverhoopt toch zakken voor je rijexamen, dan betalen wij je herexamens, zodat jij het geld in je lessen steekt om te werken aan je fouten en de volgende keer slaagt.

Daarnaast word je na je proefrijles ingedeeld bij een vaste instructeur. Zo bouw je een vertrouwensband op en hoef je niet steeds te wennen aan een nieuwe instructeur. Mocht het onverhoopt niet klikken, dan kan je heel eenvoudig worden overgeplaatst naar een andere instructeur.

Bij Rijless.nl streven we naar tevredenheid van onze leerlingen. Daarom hanteren we de norm niet tevreden, dan je geld terug, Je betaalt alleen voor de diensten die je hebt afgenomen, geen vage annuleringskosten of verplicht je hele pakket betalen.

Bij ons zit je bovendien niet vast aan contracten. Na je proefrijles krijg je van ons een advies over het aantal rijlessen dat je nodig hebt tot je rijexamen. Als je met minder rijlessen je rijbewijs haalt, betaal je alleen voor de lessen die je hebt gehad. Zo betaal je nooit voor rijlessen die je niet hebt gehad.

En waar je bij andere rijscholen in Amsterdam alles in één keer moet betalen, stellen leerlingen hun rijopleiding uit tot ze het kunnen betalen.
Gelukkig kan je bij Rijless.nl wel gewoon nu beginnen en spreek je heel eenvoudig af om per maand of per les te betalen 

Kortom, ben je op zoek naar een rijschool die garant staat voor snelheid, kwaliteit, flexibiliteit en tevredenheid? Kies dan voor Rijless.nl en ervaar zelf waarom wij de snelste rijschool van Nederland zijn.

Weet je dat Rijless.nl rijles geeft door heel Nederland? Dus ook als je niet in Amsterdam woont, kan je bij ons terecht voor jouw rijopleiding. Onze ervaren rij-instructeurs staan klaar om jou te helpen met het behalen van je rijbewijs. Hieronder een overzicht van enkele populaire locaties.

Rijschool Duivendrecht
Rijschool Almere
Rijschool Diemen
Rijschool Haarlem
Rijschool Amstelveen

Ben je op zoek naar rijles in een automaat? Rijless.nl biedt ook dit aan in Amsterdam. Meer informatie vind je op de pagina die gaat over automaat rijschool.

Superhandig,
en supersnel geregeld
  • Plan gemakkelijk zelf online
  • Je verplicht je niet om door te gaan
  • We halen je thuis op
  • Advies op maat, laat zien wat je kan
  • Gratis als je verder gaat en anders 45

Vanaf morgen? Dat kan!

Plan je gratis proefrijles

Vragen over rijles
in Amsterdam