Ervaringen RijLESS

We vragen onze leerlingen regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van leerlingen die onlangs gestart zijn met hun rijlessen of het rijbewijs hebben gehaald.

Reviews en beoordelingen Rijless

Onze leerlingen beoordelen o.a. onze klantenservice, de rijlessen, de instructeurs en de prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn onafhankelijke ervaringen die recent geplaatst zijn. Beoordelingen over Rijless worden gecontroleerd door klantenvertellen.nl

Reviews RijLESS

Gemiddeld 9,3Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Mario uit Zoetermeer op 16 juli, 2019
Ontzettend snel geregeld allemaal en erg veel opgestoken van mijn rij instructeur.
Binnen 1 maand al mijn lessen gehad en in
1 x geslaagd!
Gemiddeld 6,7Service 7Deskundigheid 6Prijskwaliteit 6
Ervaring door Jay uit Tull en ‘t waal op 16 juli, 2019
Soepel
Gemiddeld 7Service 7Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Lou Lou uit Barendrecht op 14 juni, 2019
Goede communicatie en alles was duidelijk. In 1 keer geslaagd dus de resultaten zijn ook goed.
Gemiddeld 9,3Service 10Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Loïs uit Oosterbeek op 09 juni, 2019
Heel erg tevreden! Goede service, en je word echt klaar gestoomd voor het examen. In 1x gehaald, mede dankzij mijn instructeur!
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Nina uit Utrecht op 07 juni, 2019
Ik kon erg snel starten met lessen. Ik had een zeer fijne instructeur, erg bekwaam en ook nog eens een fijn persoon. Hij gaf me op het juiste tempo steeds meer vrijheid en wist op een leuke manier de lessen voort te zetten. Het regelen van het examen ging ook erg soepel.
Gemiddeld 9Service n.v.t.Deskundigheid n.v.t.Prijskwaliteit n.v.t.
Ervaring door Jesslyn uit Blaricum op 06 juni, 2019
Rijless heeft mij netjes opgebeld en zich verontschuldigd voor de fout. Ik krijg gelukkig mijn geld terug. Fijn dat het zo goed is opgelost!
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Dhr./mevr. uit Onbekend op 30 mei, 2019
Goede informatie en klantenservice.
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Yoeri uit Voorhout op 28 mei, 2019
Ik heb een zeer goede ervaring gehad alles verliep volgensplan, ook vond ik het fijn dat ik veel lessen per week had!
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Shem uit Amsterdam op 27 mei, 2019
Erg positief!
Top rijinstructeur
Gemiddeld 8,7Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Mandy uit Wijk bij Duurstede op 24 mei, 2019
Super goede service, super gezellige instructeur Farid,
Gemiddeld 8Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Erik uit Zwolle op 13 mei, 2019
Ik heb een goede ervaring gehad met rijlessen.bp
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Lina uit Vught op 08 mei, 2019
Rijless.nl bood mij goede service aan. Ik kon snel bij hen terecht. Daarnaast kreeg ik een goede instructrice waar ik hele fijne lessen bij heb ervaren.
Gemiddeld 8,7Service 9Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Isabelle uit Hoofddorp op 06 mei, 2019
Alles werd op een goede professionele manier geregeld.
Gemiddeld 7Service 7Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Kelly uit Huissen op 25 april, 2019
Het is mij goed bevallen bij jullie,
Alleen 1 ding mijn instructeur rookte, niet waar ik bij was maar er werd gerookt.
Ik heb zelf astma en dat vond ik niet altijd fijn maar goed verder heb ik fijn gepest bij jullie.
Dank jullie wel nogmaals.
Mvg Kelly Daanen
Gemiddeld 9Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Andrea uit Huissen op 23 april, 2019
Goede en fijne contacten.
Gemiddeld 8,3Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Garm uit Den Haag op 10 april, 2019
Snelle klantenservice, moest wel een paar weken wachten op een instructeur.
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Rowien uit Soest op 08 april, 2019
Dankjewel Rijless en Farid!!
Farid geeft super goed les en het is ook nog eens gezellig!
Gemiddeld 8Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Axel uit Delft op 02 april, 2019
Alles was snel en eenvoudig geregeld en ik ben tevreden met de lessen van een goede en zeer vriendelijke instructeur.
Gemiddeld 9,7Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Kiki uit Hilversum op 30 maart, 2019
Heel goed
Gemiddeld 7,7Service 6Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Maartje uit Utrecht op 27 maart, 2019
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf was niet goed. Mijn eerste instructeur gaf alsmaar negatief commentaar waardoor ik steeds slechter en minder hoop had in het rijden. Toen ben ik overgestapt naar een andere rijinstructeur, namelijk faried. Hij was kalm en gaf mij tips en legde mij situaties uit die op verschillende manieren konden worden toegepast. Het rijden werd leuker en gezelliger! Ook was het fijn dat hij optijd zijn rooster wist. Ik heb dus uiteindelijk fijn af kunnen rijden!!