Ervaringen RijLESS

We vragen onze leerlingen regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van leerlingen die onlangs gestart zijn met hun rijlessen of het rijbewijs hebben gehaald.

Reviews en beoordelingen Rijless

Onze leerlingen beoordelen o.a. onze klantenservice, de rijlessen, de instructeurs en de prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn onafhankelijke ervaringen die recent geplaatst zijn. Beoordelingen over Rijless worden gecontroleerd door klantenvertellen.nl

Reviews RijLESS

Gemiddeld 9Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Mirjam uit amsterdam op 19 november, 2018
Super snel mijn rijbewijs gehaald, begin september heb ik me aangemeld en nu al mijn rijbewijs! Mijn instructeur Hamid was top! Heel geduldig en heeft goede tips gegeven. Dankzij hem ben ik in 1x geslaagd.
Gemiddeld 8,3Service 9Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Roel uit Haarlem op 16 november, 2018
Goed, alles was duidelijk en werd netje geregeld.
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Mila uit De Bilt op 15 november, 2018
Goede prijzen en daarvoor ook gelijk goede hulp bij het behalen van mijn rijbewijs
Gemiddeld 8,7Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door I. uit Rotterdam op 14 november, 2018
Rijless was voor mij een uitkomst! Ik wilde mijn rijbewijs via een spoedcursus halen: elke dag lessen gedurende 3 weken en meteen het examen. Door de flexibiliteit van rijless en vooral mijn instructeur Mo was dit mogelijk en ben ik in één keer geslaagd. De lessen waren leerzaam, professioneel en vooral ook erg leuk! Ik kan Mo aan iedereen aanraden!
Gemiddeld 7,7Service 7Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Maartje uit Amstelveen op 14 november, 2018
Altijd erg vriendelijk geholpen via de telefoon. Enige minpunt dat ik vooraf had aangegeven veel te willen lessen in de zomervakantie omdat ik later druk zou zijn met studie maar vervolgens werd ik ingedeeld bij een rij instructeur die 4 weken in de zomervakantie weg was. Dit was van tevoren niet aangegeven en er kon ook geen enkele rijinstructeur worden aangeboden, zelfs niet voor 2 lesjes o.i.d.Dit vond ik erg jammer.
Gemiddeld 7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Angelica uit Rotterdam op 14 november, 2018
Perfect met rijinstructeur Sefa
Gemiddeld 9,7Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Rick uit Den Dolder op 13 november, 2018
Het is allemaal met rijless.nl zeer tevreden verlopen.
Altijd leuke en leerzamen lessen van Farid.
Ik wil hem bedanken met het in 1 keer halen van me rijbewijs
Gemiddeld 8Service 7Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Thirsa uit Heelsum op 12 november, 2018
Erg fijn samen gewerkt veel geleerd, en mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Bedankt!
Gemiddeld 7,7Service 7Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Melle uit Loerbeek op 09 november, 2018
Zeer positief. Goed geholpen zowel met het boeken van de rijlessen als de rijlessen zelf.
Gemiddeld 9,7Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Bram uit Onbekend op 09 november, 2018
Super goede ervaring, in 1 keer Theorie-examen EN Praktijkexamen gehaald door mijn top instructeur Farid!
Gemiddeld 8,3Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Simon uit Doetinchem op 08 november, 2018
Prima, geheel volgens verwachting, keurig op de hoogte gebracht van het gehele proces. Snel antwoord op mijn vragen, supergoede rijleraar en geen onvoorziene kosten.
Echt een aanrader!
Gemiddeld 9,3Service 10Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Daniek uit Zutphen op 07 november, 2018
Super fijne en leerzamen rijlessen!
Gemiddeld 8Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Houda uit Diemen op 05 november, 2018
Ben bij RijLESS begonnen omdat mijn vorige rij-instructrice niet voldeed aan de verwachtingen. Bij Mustafa gereden en erg fijn! Communicatie ging niet altijd soepeltjes, maar goede uitleg over wat er goed/fout gaat, verschillende dingen doen tijdens de les zodat het leuk blijft en ook tijd nemen om goed door fouten langs te gaan. Daar was ik echt super blij mee, waardoor ik ook in een keer mijn rijbewijs heb gehaald, bedankt!
Gemiddeld 9,3Service 10Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Denice uit Rotterdam op 25 oktober, 2018
Ik heb de ervaring met Rijless erg fijn ondervonden. Bij de proefles is alles duidelijk uitgelegd ,ook is er toen verteld dat ze een rijinstructeur zouden zoeken die bij mij past! Verder was het contact dat Rijless zocht niet opdringerig of vervelend. Alleen voor de informatie die ze nodig hadden.
Met Ryan mijn rijinstructeur was er een goeie klik hij had veel geduld en als ik gespannen was maakte die grapjes om me op me gemak te stellen. De rijlessen waren leerzaam en ook gezellig!
Gemiddeld 9,3Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door yoran uit neck op 19 oktober, 2018
Het contact met het bedrijf verliep erg goed en ik vond de mensen waar ik mee te maken had erg vriendelijk en amicaal . de rij-instructeur die ik heb gekregen was goed en aangenaam.
Gemiddeld 6,7Service 7Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door J uit Nijmegen op 12 oktober, 2018
In eerste instantie waren mijn ervaringen niet heel positief. Dit is beter geworden door de afhandeling van de klachten die ik had. RijLESS heeft me serieus genomen in mijn feedback en ik geloof ook wel dat ze er goed mee aan de slag gaan.
Gemiddeld 6,7Service 7Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door J uit Nijmegen op 12 oktober, 2018
In eerste instantie waren mijn ervaringen niet heel positief. Dit is beter geworden door de afhandeling van de klachten die ik had. RijLESS heeft me serieus genomen in mijn feedback en ik geloof ook wel dat ze er goed mee aan de slag gaan.
Reactie van RijLESS
Beste Jean, dank je wel! Met al die duizenden leerlingen per jaar en door heel Nederland heen, doen we altijd ons uiterste best om alles goed te laten verlopen, maar ook wij maken helaas wel eens fouten. Terugdraaien kan niet, maar we willen wel rechtzetten wat verkeerd is gegaan. Veel plezier van je rijbewijs en ik ben blij dat je die bij ons hebt gehaald. Gefeliciteerd! Met vriendelijke groet, Rinus
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Marino uit Den haag op 04 oktober, 2018
Goede rijschool, snel mijn rijbewijs kunnen halen!
Gemiddeld 6,3Service 4Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Jesse uit Diemen op 01 oktober, 2018
Ze jagen je in een duur pakket te kopen door gekke statistieken erbij te pakken. Bekijk goed de concurrenten en zorg dat je niet duurder uit bent. Als je zelf je rijbewijs moet betalen ga hier nooit heen! Ben je een ouder die een bedrag wil betalen en het kind zoekt de rest maar uit dan is dit de school voor u
Reactie van RijLESS
Beste Jesse, De proefrijles was je eerste rijles en je hebt mijn collega laten zien dat je er feeling voor hebt en daarom heb je ook een pakket met juist minder dan lessen dan normaal. Met een advies van 33 uur heb je het goed gedaan, zeker als het CBR het heeft over gemiddeld 38 uur. Daarnaast zit je bij Rijless niet vast een pakket. Als tijdens je opleiding blijkt dat je minder lessen nodig hebt, dan passen we dat aan. Je rijdt en betaalt alleen de lessen die je nodig hebt, geen les meer. We hadden je graag geholpen, maar we wensen je natuurlijk heel veel succes net het halen van je rijbewijs bij een rijschool die beter bij je past. Met vriendelijke groet, Rinus
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Joran uit Barneveld op 13 september, 2018
Goed geregeld, snel antwoord op vragen en goede rijinstructeur
Pagina 1 van 2312345...1020...Last »