Ervaringen RijLESS

We vragen onze leerlingen regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van leerlingen die onlangs gestart zijn met hun rijlessen of het rijbewijs hebben gehaald.

Reviews en beoordelingen Rijless

Onze leerlingen beoordelen o.a. onze klantenservice, de rijlessen, de instructeurs en de prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn onafhankelijke ervaringen die recent geplaatst zijn. Beoordelingen over Rijless worden gecontroleerd door klantenvertellen.nl

Reviews RijLESS

Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door amine uit Amsterdam op 13 september, 2018
perfectt!! heb daar verder niets over te zeggen heb in een hele korte tijd me rijbewijs gehaald rij instructeur was heel vriendelijk, eerlijk , goed ,en oprecht. intructeur leert je precies wat je allemaal moet weten om te slagen. en de rijlessen zijn gewoon perfect...
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Joran uit Barneveld op 13 september, 2018
Goed geregeld, snel antwoord op vragen en goede rijinstructeur
Klantvriendelijkheid 10,0Reactiesnelheid 10,0Totaal 9,0
Ervaring door Annemarie Voorsluys uit Zwolle op 13 september, 2018
Goede afhandeling van de klacht en persoonlijk contact
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Latisha uit Westervoort op 06 september, 2018
Ik heb een positieve ervaring met dit bedrijf, omdat ze snel reageren op vragen e.d. Ik kon ook snel terecht voor een proefles en kreeg daarna snel een zeer goede rijinstructeur aangewezen.
Gemiddeld 9,3Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Mitch uit Bunnik op 03 september, 2018
Goeie communicatie en hulp wanneer nodig bij rijless zelf, farid was geweldige instructeur, legt fantastisch uit en pakt de minpunten goed op, een echte aanrader
Gemiddeld 8Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Niek uit Soest op 28 augustus, 2018
Goed
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Jette uit Groningen op 27 augustus, 2018
Ik heb al mijn rijlessen bij RijLESS.nl gedaan. Er wordt op een hele prettige en persoonlijke manier les gegeven wat ik erg fijn heb gevonden. De lessen worden fijn ingedeeld en er wordt op een efficiënte manier les gegeven. Ook als ik vragen had en belde naar de klantenservice werd ik vriendelijk geholpen! Ik heb praktijkexamen gedaan en ben in 1 keer geslaagd, thanks Ronald!
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Rik uit Doetinchem op 24 augustus, 2018
Ik heb van andre veel meer geleerd dan mijn vorige rijschool. Hij zorgde er voor dat ik constant scherp was, en leerde mij om van tevoren de situaties te scannen. Was ik bij deze rijschool begonnen, dan was ik zeker de eerste keer al geslaagd geweest.
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Nika uit Hank op 24 augustus, 2018
Al met al een goeie rijopleiding gehad. Persoonlijk ga ik geen 2e keer voor Rijless.
Gelukkig werden enkele (kleine) probleempjes zo goed mogelijk opgelost. Echter jammer dat sommige dingen moesten gebeuren.
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Nika uit Hank op 24 augustus, 2018
Al met al een goeie rijopleiding gehad. Persoonlijk ga ik geen 2e keer voor Rijless.
Gelukkig werden enkele (kleine) probleempjes zo goed mogelijk opgelost. Echter jammer dat sommige dingen moesten gebeuren.
Reactie van RijLESS
Hoi Nika, Dank je wel voor je beoordeling en gefeliciteerd met het halen van je rijbewijs en ook nog in 1x. Helaas moesten we je aan het begin een keer overplaatsen naar een nieuwe instructeur. Die van jou, moest ivm familie omstandigheden met spoed naar Suriname. Dit zijn van die onvoorziene situaties, die kunnen gebeuren. Het voordeel is dan in ieder geval wel bij ons, dat we een heel team van instructeurs hebben die gelijk kunnen inspringen en de gemaakte afspraken overnemen. Veel succes met je rijbewijs en heel veel veilige kilometers gewenst, namens het hele team en je instructeur. Met vriendelijke groet, Rinus
Klantvriendelijkheid 9,0Reactiesnelheid 9,0Totaal 9,0
Ervaring door Else uit Nijmegen op 22 augustus, 2018
Ik kreeg snel een reactie van Rinus en hij was erg klantvriendelijk!
Gemiddeld 7,3Service 6Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Berthon uit Amsterdam op 21 augustus, 2018
Het aanmelden en proefles ging heel snel. Daar ben ik zeer tevreden over. Aangewezen instructeur was ook top, ook al verliep het inplannen van mijn lessen soms moeizaam ivm zijn drukke agenda. Maar eenmaal gepland liep het goed. Heb via de pagina aangemeld voor de theorie-dag bij 123- Theorie, maar dat ging heel goed mis. Er is blijkbaar niet/ niet goed gecommuniceerd met elkaar waardoor ik 2 hele dagen ben geweest bij 23-Theorie zonder dat ik examen mocht doen. Daarnaast heb ik bij mijn aanmelding bij de rijschool aangegeven, dat ik 17 augustus naar Curaçao zou vertrekken en dat ik voor de tijd mijn rijbewijs wilt halen. Dat zou geen probleem zijn en heb stukken op gestuurd als bewijs dat ik wegging. Drie weken voor mijn vertrek had ik alsnog geen datum. Uiteindelijk wel een datum gekregen 15 augustus, dit is 2 dagen voor ik wegging. Extra stress dus. Heb gevraagd aan de rijschool waarom het zo last minute moet. Als antwoord kreeg ik dat er geen andere data beschikbaar was, voor mijn vertrek. Ik heb aangewezen dat ik dit als een voorwaarden voor mijn inschrijven heb aangegeven dat ik mijn rijbewijs moest halen voor de 17de, en dat ik bewijsstukken heb gestuurd waarin staat dat ik wegging en dat het volgens de rijschool genoeg zou zijn om mij een examenplek te bemachtigen. Van de rijschool begreep ik dat het verzoek met mijn bewijstukken afgekeurd zijn. Dit wist ik niet en heb gevraagd naar een uitleg waarom deze afgekeurd zijn. Deze heb ik tot heden niet gekregen.


Heb mijn examen gehaald en heb met spoed mijn rijbewijs aangevraagd en rij nu lekker rond in Curaçao met mijn rijbewijs.

Los van alles vond ik het een prima ervaring met Rijless.
Gemiddeld 8,7Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Niels uit Wageningen op 16 augustus, 2018
Makkelijk en duidelijk contact.
Gemiddeld 8,3Service 9Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Dhr./mevr. uit Onbekend op 13 augustus, 2018
Supertevreden over Rijless. Kon altijd terecht met vragen en werd snel en vriendelijk geholpen. Ze maken geen beloftes die ze niet kunnen nakomen.
Reactie van RijLESS
Dank je wel voor deze lovende woorden! Altijd tof om zo bedankt te worden, het was ook heel leuk om voor jou de lessen te regelen. Heel veel plezier met je rijbewijs, namens het hele team van RijLESS.nl
Gemiddeld 9,7Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Tom uit Grave op 09 augustus, 2018
Mijn ervaring is zeer goed snelle servus prettig ik de omgang wat vertrouwen geeft
Reactie van RijLESS
Dank je wel Tom! Veel plezier met je rijbewijs!
Gemiddeld 9,7Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Tom uit Grave op 09 augustus, 2018
Mijn ervaring is zeer goed snelle servus prettig ik de omgang wat vertrouwen geeft
Gemiddeld 8,7Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Naomi uit Soesterberg op 25 juli, 2018
Niet heel veel contact met het bedrijf zelf gehad maar het contact wat er was was prima. De Rijinstructeur ook geen klachten over altijd ver van te voren in kunnen plannen en dacht met je mee.
Gemiddeld 8,7Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Guillermo uit Ridderkerk op 20 juli, 2018
Snel reactie van Rinus en kon volgende dag al intake doen. Gekoppeld aan Mo. Hartelijk bedankt Mo voor de rijlessen altijd rechtvaardig Top rijinstructeur!!
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Deborah uit Maartensdijk op 16 juli, 2018
Vandaag geslaagd, superbedankt voor de rijlessen Farid!
Gemiddeld 9,7Service 9Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Lysanne uit pernis Rotterdam op 12 juli, 2018
Ik vond het bedrijf heel prettig als je vragen hebt of meldingen wordt het prima opgepakt. En ze zijn ook erg vriendelijk en hartelijk
Pagina 1 van 2212345...1020...Last »