Ervaringen RijLESS

We vragen onze leerlingen regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van leerlingen die onlangs gestart zijn met hun rijlessen of het rijbewijs hebben gehaald.

Reviews en beoordelingen Rijless

Onze leerlingen beoordelen o.a. onze klantenservice, de rijlessen, de instructeurs en de prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn onafhankelijke ervaringen die recent geplaatst zijn. Beoordelingen over Rijless worden gecontroleerd door klantenvertellen.nl

Reviews RijLESS

Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Wies uit Sint-Oedenrode op 27 augustus, 2019
Rijless.nl neemt de klant heel serieus. Bij vragen kreeg je meteen iemand aan de telefoon zonder wachtrij. De communicatie verliep goed en alle vragen werden meteen behandeld. Rijless.nl staat voor je klaar en helpt je naar je doel.
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Rémon uit Gouda op 26 augustus, 2019
Alles ging netjes en soepel, zoals t hoort.
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Roy uit Zoetermeer op 23 augustus, 2019
Prima ervaring gehad met dit bedrijf. Goede instructeur en prima ondersteuning en informatie!
Gemiddeld 8,7Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Mara uit Arnhem op 23 augustus, 2019
Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ze hebben gedult en het is altijd gezellig!
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Bika uit Zeist op 22 augustus, 2019
Ik wil rijless bedanken voor de goeie service en ik wil vooral farid bedanken mijn rijinstructeur. Farid was altijd duidelijk er was nooit een probleem ook toen ik een tijdje heel druk had kon ik ook savonds gewoon nog lessen. Het was altijd erg gezellig met hem in de auto maar nu heb ik me rijbewijs dus zeg ik graag gedag en bedankt voor alles
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Kasper uit Den Haag op 22 augustus, 2019
Vlot gestart, ik heb een pakket gekozen in 1 keer betaalt. Uiteindelijk 1 les bijgekocht. Verder de opdrachten van de rij instructeur opgevolgd die super heeft lesgegeven.
Gemiddeld 9,3Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Jeff uit Egmond aan Zee op 22 augustus, 2019
Zeer prettige ervaring qua communicatie en qua rijlessen.
Gemiddeld 8,3Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Isa uit Budel op 21 augustus, 2019
Enorm fijne tijd gehad bij rijless
Gemiddeld 8Service 7Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Michiel uit Leiderdorp op 19 augustus, 2019
Prima bedrijf! in een keer geslaagd
Gemiddeld 8,7Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Loïs uit Leiden op 19 augustus, 2019
Ik ben in Maart '19 begonnen en ik ben vandaag (Augustus '19) geslaagd voor m'n rijbewijs. Ik ben onwijs blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen! Mijn rijinstructeur (Sarbest) heeft mij al die maanden heel goed geholpen en door hem heb ik zowel m'n theorie, maar ook mijn praktijkexamen in één keer gehaald! Niet verwacht, want ik begon met een soort van angst aan dit avontuur. Ik ben heel blij en ik wil Rijless.nl + m'n rijinstructeur onwijs bedanken!
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Roan uit Arnhem op 19 augustus, 2019
Al de afspraken zoals besproken zijn nagekomen en het was prettig om eerst een intake rijles te hebben gehad, waarna ik een uiterst fijne en deskundige rij instructeur kreeg.
Dank zij deze aanpak en mijn geweldige rij instructeur ben ik in 1x geslaagd. Fantastisch en bedankt hiervoor
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Lukasz uit Weesp op 17 augustus, 2019
Ik was mijn Poolse rijbewijs verloren en kon absoluut niet naar Polen om mijn rijbewijs te laten vervangen. Zat niets anders op dan mijn Nederlandse rijbewijs te halen!
Gemiddeld 9,7Service 9Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Nadia uit Barneveld op 16 augustus, 2019
Wat mij betreft is rijless.nl erg prettige rijschool. Vantevoren ben ik goed begeleid naar het best mogelijke traject voor mij persoonlijk. Ook tijdens het lessen ben ik erg goed geïnstrueerd door mijn instructeur over wat er van mij verwacht werd bij mijn theorie- en praktijkexamen. Om deze reden ben ik beiden examens in 1 keer geslaagd en is mijn conclusie dan ook dat ik mijn ervaring met deze rijschool als erg prettig zie.
Gemiddeld 8Service 7Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Ali uit Utrecht op 29 juli, 2019
Een goede ervaring
Gemiddeld 9,3Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Mario uit Zoetermeer op 16 juli, 2019
Ontzettend snel geregeld allemaal en erg veel opgestoken van mijn rij instructeur.
Binnen 1 maand al mijn lessen gehad en in
1 x geslaagd!
Gemiddeld 6,7Service 7Deskundigheid 6Prijskwaliteit 6
Ervaring door Jay uit Tull en ‘t waal op 16 juli, 2019
Soepel
Gemiddeld 7Service 7Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Lou Lou uit Barendrecht op 14 juni, 2019
Goede communicatie en alles was duidelijk. In 1 keer geslaagd dus de resultaten zijn ook goed.
Gemiddeld 9,3Service 10Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Loïs uit Oosterbeek op 09 juni, 2019
Heel erg tevreden! Goede service, en je word echt klaar gestoomd voor het examen. In 1x gehaald, mede dankzij mijn instructeur!
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Nina uit Utrecht op 07 juni, 2019
Ik kon erg snel starten met lessen. Ik had een zeer fijne instructeur, erg bekwaam en ook nog eens een fijn persoon. Hij gaf me op het juiste tempo steeds meer vrijheid en wist op een leuke manier de lessen voort te zetten. Het regelen van het examen ging ook erg soepel.
Gemiddeld 9Service n.v.t.Deskundigheid n.v.t.Prijskwaliteit n.v.t.
Ervaring door Jesslyn uit Blaricum op 06 juni, 2019
Rijless heeft mij netjes opgebeld en zich verontschuldigd voor de fout. Ik krijg gelukkig mijn geld terug. Fijn dat het zo goed is opgelost!