Ervaringen RijLESS

We vragen onze leerlingen regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van leerlingen die onlangs gestart zijn met hun rijlessen of het rijbewijs hebben gehaald.

Reviews en beoordelingen Rijless

Onze leerlingen beoordelen o.a. onze klantenservice, de rijlessen, de instructeurs en de prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn onafhankelijke ervaringen die recent geplaatst zijn. Beoordelingen over Rijless worden gecontroleerd door klantenvertellen.nl

Reviews RijLESS

Gemiddeld 8,7Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Martin uit Amstelveen op 13 februari, 2018
Eerst Theorie examen; via Dashbord online theorie werkt prettig en alle situaties en proef examens aanwezig.
Daarna praktijk; Erim was mijn rijinstructeur, zachtaardig persoon met veel positieve opmerkingen/complimentjes, zodat je veel zelfvertrouwen krijgt.
Gemiddeld 7,3Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Niels uit Hoorn op 06 februari, 2018
Mijn ervaring over jullie is dat alles goed geregeld was en mij rij-instructeur een spontane gozer (Remco) was die me alles goed uitlegde zodat ik wist waar ik aan toe was.
Gemiddeld 9,7Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Joey uit Lisse op 30 januari, 2018
Ik ben goed en snel bij een passende rijschool in de buurt aangemeld en heb met plezier mijn rijlessen voltooid
Gemiddeld 7,7Service 7Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Tamar uit Leeuwarden op 27 januari, 2018
Erg tevreden over de rijlessen.
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Tizea uit Amsterdam op 15 januari, 2018
Goede klantenservice. Werd goed geholpen als ik vragen had.
Gemiddeld 7Service 7Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Stefanie uit Angeren op 12 januari, 2018
Fijne rijschool.
Gemiddeld 7Service 7Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Vincent uit Roosendaal op 10 januari, 2018
Vooral Nora vind ik goed.
Gemiddeld 7,3Service 8Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door H uit Zeist op 06 januari, 2018
Na zoeken op internet kwam ik uit bij RIJLESS als de beste optie om mijn rijbewijs bij te halen. Helaas is alles niet even soepel verlopen. Het begon bij de introductieles waarbij de instructeur 40 minuten te laat was (maar wel erg vriendelijk). Ik vond het niet zo prettig dat de introductie les niet dezelfde instructeur of auto is als waar je in gaat lessen. In elk geval begon daarna het echte werk, de rijinstructeur was erg vriendelijk en deed goed zijn best, alleen verliep het helaas niet goed. Hij was standaard te laat (meestal 15 minuten), is 2 keer de les vergeten, en heeft een aantal keren de les kort van te voren afgezegd (met wel een goede rede, maar het gebeurde wel heel vaak) en hij is 2 keer meer dan 40 minuten te laat gekomen.
Niet prettig allemaal, dit heb ik ook besproken met de klantenservice van RIJLESS, ze hebben met mijn instructeur besproken maar veel heeft het niet geholpen. Mijn eerste en tweede rijexamen heb ik niet gehaald, ik kwam er achter (tijdens de examens) dat er dingen niet aan mij geleerd of geoefend waren! Elke keer waren er lessen uit het pakket over omdat ze niet ingepland hadden kunnen worden, die mogen meegenomen worden naar het volgende examen, maar ik voelde me niet gerechtvaardigd. Met die rede heb ik gevraagd voor een compensatie voor alle pech die ik had gehad. Daar moesten ze echter niks van weten. Na het tweede gezakte examen is besloten dat ik een andere instructeur kreeg, wat fijn was maar wel betekende dat ik maar een aantal uren had om te wennen aan een volledig andere auto. Maar goed deze persoon kwam wel op tijd (maar hield ook elke keer iets eerder op met de les, wat op zich niet erg is, maar als al zo veel mis is gegaan wil je dit er niet bij). Ook bij deze instructeur was een incident waarbij hij me een uur in de auto heeft laten wachten, nu hebben we dit samen goed kunnen oplossen! Maar het is wel goed om na te gaan dat er bij mij, bij elke instructeur dingen niet goed gingen, misschien is het toeval, dat het alleen bij mij gebeurde?
Terugkomend op de extra tegemoetkoming, deze heb ik uiteindelijk toch ontvangen! Ergens is er een miscommunicatie geweest waardoor het niet duidelijk was wat ik wilde. Hiermee is mijn zicht op RIJLESS veranderd, het is natuurlijk vervelend als iets niet goed loopt, RIJLESS heeft zijn best gedaan om mij tot service te zijn! Ik heb meerdere gesprekken gehad en ze hebben mij ook gebeld om te vragen of alles goed was.
Gemiddeld 9,7Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Anton uit Rotterdam op 05 januari, 2018
Telefonisch contact gezocht om in eerste instantie informatie in te winnen. Heb drukke baan waarnaar ik alleen op specifieke tijdstippen kan rijden. Tijdens dit gesprek gaf Rijless al gelijk aan dat dit geen enkel probleem was. Zij zouden zorgen voor instructeur die hiervoor ruimte had. Moet zeggen dat ze perfect woord hebben gehouden. De agenda was flexibel en heb in 5 weken mijn rijlessen kunnen volgen plus examen. Resultaat: in 1 keer geslaagd! Bij deze wil ik jullie bedanken voor de goeie snelle service!
Gemiddeld 9,7Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Remy uit Rotterdam op 05 januari, 2018
Ik ben via een vriend van mij ook gaan lessen bij Rijless.nl! Heb echt een super ervaring gehad bij deze rijschool! Toen ik begon was ik al in het bezit van mijn theorie, en na de proefrijles besloot ik om zeker hier verder te gaan, want dat was mij enorm bevallen! Gelijk werd ik gekoppeld aan een examendatum en werden de lessen strak gepland! Uiteindelijk in één keer geslaagd met dank aan mijn instructeur en ook aan alle mensen van het kantoor! Super!!
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Annemarie uit Ridderkerk op 05 januari, 2018
Na mijn studie afgerond te hebben in Amsterdam ( woonde in Amstelveen) kreeg ik een toffe baan in Ridderkerk. Zonder moeilijk te doen kon ik mijn rijopleiding prima vervolgen. Ik ben daar echt superblij mee!
Gemiddeld 8,7Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Max uit Rotterdam op 05 januari, 2018
Via een Facebook advertentie ben ik in aanraking gekomen met deze rijschool. Nadat ik op de website had gekeken ben ik gaan bellen. Aan de telefoon werd ik vriendelijk te woord gestaan en werd er antwoord gegeven op al mijn vragen. Direct heb ik een afspraak gemaakt voor een 1e proefles en dat kan ik iedereen aanrijden! Na mijn proefles wist ik gelijk hoeveel rijlessen ik nodig had. Mijn instructeur heeft mij keurig geholpen tijdens al mijn lessen, had ik tussendoor vragen dan werden deze netjes behandeld bij de WhatsApp service. Uiteindelijk heb ik erg snel mijn rijbewijs in 1 keer behaald! Iedereen van Rijless.nl inclusief mijn instructeur super bedankt voor de service en alle goede zorgen. Ik raad deze rijschool dan ook uiteraard bij iedereen aan
Gemiddeld 7,5Service 7Deskundigheid n.v.t.Prijskwaliteit n.v.t.
Ervaring door Dhr./mevr. uit Onbekend op 03 januari, 2018
Door een leuke instructeur goed begeleid bij de rijlessen.
Klantvriendelijkheid 8,0Reactiesnelheid 8,0Totaal n.v.t.
Ervaring door stephan van iterson uit leiden op 03 januari, 2018
Deze recensie gaat over de dagcursus theorie die via de site word aangeboden.
Deze was gewoon heel slecht.
De persoon die de cursus gaf maakte hele domme fouten.
Zoals aquaplaning aquaplanning te noemen. En stond zelfs op de sheets....
En over dat als je stilstaat in een tunnel je je motor moet uitzetten vanwege CO2.
Klopt helemaal. Maar als je er dan achteraan zegt dat CO2 stinkt....

De volgende tekst heb ik letterlijk van de pagina afgehaald:
. We leren je in 1 dag alles wat je moet weten om het theorie examen te halen. Geen boeken uit je hoofd leren, maar krijg dat wat echt belangrijk is om te slagen voor je theorie examen. Om 7:15 uur ‘s ochtends beginnen we en aan het einde van de middag gaan we samen naar je theorie examen.
De werkelijkheid was die dag dat we om 07:00 begonnen. Als een gek erdoorheen gingen, er tegen het einde aan (en dat was al om 10:45!!!!!!!) alles snel aan het afraffelen was. Bijna niets meegekregen van gevaarherkenning. Om 11 uur al richting Barendrecht om theorie te maken.

Dit komt dus totaal niet overeen met wat er op de pagina beschreven word.
En mijn beoordeling is dat het ronduit slecht was.

Ik heb het zelf makkelijk gehaald. Maar alleen omdat ik zo slim was om mijzelf voor te bereiden voor de cursus.
En ik kan mijzelf voorstellen dat niet iedereen met die gedachte naar die cursus toe gaat.

ik begin vandaag de rijlessen en zal hier ook mijn mening over geven.
Ik ben tot nu toe wel altijd vriendelijk en netjes geholpen door Rijless.

De theoriecursus gaat via Rijless word een extern bedrijf
genaamd Directgeslaagd.com
Gemiddeld 6Service 7Deskundigheid 6Prijskwaliteit 6
Ervaring door Noah uit Amersfoort op 21 december, 2017
Klantenservice was goed en belde mij of het rijden goed ging en toen ik was geslaagd.
Voor de rest niet veel contact gehad.
Gemiddeld 6,7Service 7Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door rowen uit hoevelaken op 18 december, 2017
goed fijne rijlessen goede instructeur
Gemiddeld 8Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Vincent uit Nieuwegein op 13 december, 2017
Hele leuke en zeker leerzame lessen ik ben in 1 keer geslaagd met dank aan taco/Rijless
Gemiddeld 9,7Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Alexandra uit Rotterdam op 08 december, 2017
Mijn hele ervaring met deze rijschool begon al goed, ik kreeg een vriendelijke jongeman op de chat. Hij heeft mij vervolgens goed geholpen aan een proefles. Tijdens de proefles kreeg ik meteen te horen hoe heel mijn opleiding eruit zou gaan zien. Erg fijn was ook dat ik de betaling van mijn pakket in termijnen kon doen. Ik had niet een erg fors bedrag gespaard om mijn rijbewijs te behalen en zo lukte het mij alsnog om alles rond te kunnen krijgen. Tijdens mijn opleiding kreeg ik een financiele meevaller waardoor ik in een keer de opleiding kon afbetalen en mijn examen werd vervolgens ook meteen aangevraagd zodat ik naar deze datum toe kon werken. De eerste keer heb ik het praktijk examen helaas niet gehaald, puur door de zenuwen. Maar na een aantal vervolg lessen heb ik het tijdens mijn 2e examen gelukkig wel gehaald. De kosten van het 2e examen werden ook nog eens betaald door rijless waardoor ik mijn geld in de tussenliggende lessen kon stoppen. Al met al ben ik heel tevreden en raad ik deze rijschool iedereen aan!
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Lisanne uit Oud-Beijerland op 08 december, 2017
Super ervaring! Echt een aanrader! :)
Gemiddeld 8,3Service 9Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Frederique uit Rotterdam op 24 november, 2017
8
Pagina 1 van 2012345...1020...Last »