Ervaringen RijLESS

We vragen onze leerlingen regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van leerlingen die onlangs gestart zijn met hun rijlessen of het rijbewijs hebben gehaald.

Reviews en beoordelingen Rijless

Onze leerlingen beoordelen o.a. onze klantenservice, de rijlessen, de instructeurs en de prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn onafhankelijke ervaringen die recent geplaatst zijn. Beoordelingen over Rijless worden gecontroleerd door klantenvertellen.nl

Reviews RijLESS

Gemiddeld 9,3Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Nathan uit Zoetermeer op 13 april, 2018
Prima rijschool,, goed geregeld en contact was ook goed en ik ben natuurlijk in 1 keer geslaagd!
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Elise uit Baambrugge op 11 april, 2018
Goed! Farid was een hele fijne, aardige en professionele instructeur ! Ben erg blij! Bedankt voor de lessen en dingen die ik geleerd heb!
Gemiddeld 8,3Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Arno uit Utrecht op 11 april, 2018
goed
Gemiddeld 8Service 8Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Swen uit wageningen op 09 april, 2018
Ik vond het een prettig bedrijf, ze hadden mij een goede rij-insturctuur aangewezen.
Gemiddeld 8,7Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Yesenia uit Capelle aan den IJssel op 06 april, 2018
Het begon slecht maar eindigde met een super instructeur (slecht omdat ik pas na de 3de keer van jullie een instructeur die mij aannam) uiteindelijk was Mo voor mij bestemd!!! En gaf mij weer vertrouwen
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Tygo uit Halsteren op 26 maart, 2018
je wordt goed geholpen als je vragen hebt, personeel is heel vriendelijk toen ik mijn rijbewijs haalde werd ik gebeld om me te feliciteren met mijn rijbewijs
Gemiddeld 7,3Service 9Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Claudia uit Hoogerheide op 15 maart, 2018
Ik ben overgestapt naar RijLESS.nl nadat het met mij en de ANWB niet goed liep. Ik ben echt dik tevreden over de gang van zaken met dit bedrijf en heb echt top lessen gehad!
Gemiddeld 8Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Rafia uit Amsterdam op 09 maart, 2018
Ik heb niet veel contact gehad met het bedrijf. Maar mijn rijinstructeur die ik heb gekregen via het bedrijf, ben ik erg blij mee. Zijn naam is Onur. Ik heb mijn rijexamen gehaald dankzij hem, en ik heb niet eens zo veel lessen gehad! Hij was erg geduldig en heeft alles goed uitgelegd!
Gemiddeld 7Service 7Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Robin uit Amsterdam op 08 maart, 2018
Prima. Vooral heel blij met rijleraar Onur!
Gemiddeld 9,3Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Tania uit Amsterdam op 07 maart, 2018
Ze begeleiden je van begint tot eind, dus totdat je je rijbewijs haalt.
Ze zijn flexibel en houden rekenen met jou beschikbaarheid voor het inplannen van de lessen. Tijdens de rijles leer je niet alleen wat nodig is om te kunnen slagen maar ook hoe je echt veilig en goed kan rijden.
Gemiddeld 8,7Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Martin uit Amstelveen op 13 februari, 2018
Eerst Theorie examen; via Dashbord online theorie werkt prettig en alle situaties en proef examens aanwezig.
Daarna praktijk; Erim was mijn rijinstructeur, zachtaardig persoon met veel positieve opmerkingen/complimentjes, zodat je veel zelfvertrouwen krijgt.
Gemiddeld 7,3Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Niels uit Hoorn op 06 februari, 2018
Mijn ervaring over jullie is dat alles goed geregeld was en mij rij-instructeur een spontane gozer (Remco) was die me alles goed uitlegde zodat ik wist waar ik aan toe was.
Gemiddeld 9,7Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Joey uit Lisse op 30 januari, 2018
Ik ben goed en snel bij een passende rijschool in de buurt aangemeld en heb met plezier mijn rijlessen voltooid
Gemiddeld 7,7Service 7Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Tamar uit Leeuwarden op 27 januari, 2018
Erg tevreden over de rijlessen.
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Tizea uit Amsterdam op 15 januari, 2018
Goede klantenservice. Werd goed geholpen als ik vragen had.
Gemiddeld 7Service 7Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Stefanie uit Angeren op 12 januari, 2018
Fijne rijschool.
Gemiddeld 7Service 7Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Vincent uit Roosendaal op 10 januari, 2018
Vooral Nora vind ik goed.
Gemiddeld 7,3Service 8Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door H uit Zeist op 06 januari, 2018
Na zoeken op internet kwam ik uit bij RIJLESS als de beste optie om mijn rijbewijs bij te halen. Helaas is alles niet even soepel verlopen. Het begon bij de introductieles waarbij de instructeur 40 minuten te laat was (maar wel erg vriendelijk). Ik vond het niet zo prettig dat de introductie les niet dezelfde instructeur of auto is als waar je in gaat lessen. In elk geval begon daarna het echte werk, de rijinstructeur was erg vriendelijk en deed goed zijn best, alleen verliep het helaas niet goed. Hij was standaard te laat (meestal 15 minuten), is 2 keer de les vergeten, en heeft een aantal keren de les kort van te voren afgezegd (met wel een goede rede, maar het gebeurde wel heel vaak) en hij is 2 keer meer dan 40 minuten te laat gekomen.
Niet prettig allemaal, dit heb ik ook besproken met de klantenservice van RIJLESS, ze hebben met mijn instructeur besproken maar veel heeft het niet geholpen. Mijn eerste en tweede rijexamen heb ik niet gehaald, ik kwam er achter (tijdens de examens) dat er dingen niet aan mij geleerd of geoefend waren! Elke keer waren er lessen uit het pakket over omdat ze niet ingepland hadden kunnen worden, die mogen meegenomen worden naar het volgende examen, maar ik voelde me niet gerechtvaardigd. Met die rede heb ik gevraagd voor een compensatie voor alle pech die ik had gehad. Daar moesten ze echter niks van weten. Na het tweede gezakte examen is besloten dat ik een andere instructeur kreeg, wat fijn was maar wel betekende dat ik maar een aantal uren had om te wennen aan een volledig andere auto. Maar goed deze persoon kwam wel op tijd (maar hield ook elke keer iets eerder op met de les, wat op zich niet erg is, maar als al zo veel mis is gegaan wil je dit er niet bij). Ook bij deze instructeur was een incident waarbij hij me een uur in de auto heeft laten wachten, nu hebben we dit samen goed kunnen oplossen! Maar het is wel goed om na te gaan dat er bij mij, bij elke instructeur dingen niet goed gingen, misschien is het toeval, dat het alleen bij mij gebeurde?
Terugkomend op de extra tegemoetkoming, deze heb ik uiteindelijk toch ontvangen! Ergens is er een miscommunicatie geweest waardoor het niet duidelijk was wat ik wilde. Hiermee is mijn zicht op RIJLESS veranderd, het is natuurlijk vervelend als iets niet goed loopt, RIJLESS heeft zijn best gedaan om mij tot service te zijn! Ik heb meerdere gesprekken gehad en ze hebben mij ook gebeld om te vragen of alles goed was.
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Annemarie uit Ridderkerk op 05 januari, 2018
Na mijn studie afgerond te hebben in Amsterdam ( woonde in Amstelveen) kreeg ik een toffe baan in Ridderkerk. Zonder moeilijk te doen kon ik mijn rijopleiding prima vervolgen. Ik ben daar echt superblij mee!
Gemiddeld 8,7Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Max uit Rotterdam op 05 januari, 2018
Via een Facebook advertentie ben ik in aanraking gekomen met deze rijschool. Nadat ik op de website had gekeken ben ik gaan bellen. Aan de telefoon werd ik vriendelijk te woord gestaan en werd er antwoord gegeven op al mijn vragen. Direct heb ik een afspraak gemaakt voor een 1e proefles en dat kan ik iedereen aanrijden! Na mijn proefles wist ik gelijk hoeveel rijlessen ik nodig had. Mijn instructeur heeft mij keurig geholpen tijdens al mijn lessen, had ik tussendoor vragen dan werden deze netjes behandeld bij de WhatsApp service. Uiteindelijk heb ik erg snel mijn rijbewijs in 1 keer behaald! Iedereen van Rijless.nl inclusief mijn instructeur super bedankt voor de service en alle goede zorgen. Ik raad deze rijschool dan ook uiteraard bij iedereen aan