Ervaringen RijLESS

We vragen onze leerlingen regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van leerlingen die onlangs gestart zijn met hun rijlessen of het rijbewijs hebben gehaald.

Reviews en beoordelingen Rijless

Onze leerlingen beoordelen o.a. onze klantenservice, de rijlessen, de instructeurs en de prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn onafhankelijke ervaringen die recent geplaatst zijn. Beoordelingen over Rijless worden gecontroleerd door klantenvertellen.nl

Reviews RijLESS

Gemiddeld 8,3Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Hadassa uit Houten op 20 maart, 2019
Ik ben erg te spreken over rijless. Goede communicatie. Mijn rij-instructeur Farid was ook super! In een keer m'n rijbewijs gehaald. Thanks Farid!
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Anna uit Utrecht op 13 maart, 2019
Rijless is een ontzettend hartelijk en behulpzaam bedrijf en staat voor je klaar. Ik kreeg Farid als instructeur en hij was ontzettend goed. Heel rustig en legt veel uit. Ben in 1 keer geslaagd en hartstikke blij met jullie hulp!!
Gemiddeld 8,3Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Dhr./mevr. uit Onbekend op 07 maart, 2019
Ik heb een fijne ervaring gehad met dit bedrijf! Een goede rijinstructeur met leerzame en goede lessen.
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Dhr./mevr. uit Onbekend op 06 maart, 2019
RijLESS heeft een zzp'er ingehuurd waar ik les van kreeg. Dit beviel mij erg goed. RijLESS communiceert op een fijne manier en helpen goed.
Gemiddeld 7,7Service 7Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Noortje uit Breda op 26 februari, 2019
Mijn ervaring was goed. In het begin was er wat miscommunicatie maar dat is allemaal goed opgelost. In 1,5 maand had ik mijn rijbewijs gehaald
Gemiddeld 8Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door kenneth uit Vlijmen op 25 februari, 2019
Prima communicatie, en duidelijkheid over kosten ect.
Gemiddeld 7,7Service 7Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Boudewijn uit Doorn op 20 februari, 2019
In het begin was ik ontevreden omdat ik een instructeur had die niet kwam opdagen toen heb ik Farid toegewezen gekregen en bij hem heb ik heerlijk gelest en binnen een korte periode mijn rijbenwijs kunnen halen in 1 keer
Gemiddeld 9Service 10Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Ricky uit HOOFDDORP op 19 februari, 2019
Snel en goeie communicatie en vriendelijke mensen die veel voor je regelen
Gemiddeld 8,7Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Zoë uit Nieuwkoop op 18 februari, 2019
ik heb deze tijd echt super ervaren. mijn rij instructeur was heel aardig en ik had er een goede klik mee waardoor ik mij op mijn gemak voelde. ik zou iedereen deze rijschool aan bevelen!
Gemiddeld 8Service 7Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Marcel uit Zeist op 12 februari, 2019
Onze beide zoons hebben de rijlessen gevolgd in Zeist bij Farid. Reuze goede opleiding en begeleiding. Afspraken en lessen waren goed te plannen en werden correct nagekomen. Dat bleek ook wel: binnen de gestelde termijn en lessen is het rij examen van beiden behaald. Top. Ook de afspraken en afhandeling van Rijless.nl verliep volgens afspraken en correct.
Gemiddeld 7,7Service 7Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Teuntje uit Doetinchem op 07 februari, 2019
Heb een hele leuke en vooral leerzame rijlessen gehad, leuke instructeur het was altijd erg gezellig en in een keer geslaagd!
Gemiddeld 8Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Anne uit Bunnik op 06 februari, 2019
Super goede en snelle service bij Rijless. Alles snel geregeld. Leuke rijlessen gehad bij Farid en mede dankzij hem in 1 keer geslaagd!
Gemiddeld 8Service 7Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Laurens uit Rotterdam op 31 januari, 2019
Goede rijinstructeur!
Gemiddeld 8,7Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Renee uit Utrecht op 28 januari, 2019
Ik ben heel erg tevreden met de rijschool! Ik ben al twee keer in het verleden gezakt bij een rijschool in Amsterdam. Toen ik besloten had uiteindelijk rijlessen te nemen in Utrecht heb ik contact opgenomen met Rijless. Jullie hebben mij gekoppeld aan Mo. Mijn welgemeende complimenten! Zonder mo en het bedrijf had ik dit niet kunnen doen. Mo blijft altijd rustig en is zeer vriendelijk. Bij andere instructeurs heb ik gehad dat ik geen zin had om uit bed te komen, maar met mo ben ik altijd vrolijk! Nogmaals mijn complimenten. Ik raad jullie en mo zeker aan!
Gemiddeld 9,7Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Denise uit Utrecht op 28 januari, 2019
Goede ervaring naar 22 lessen mijn rijbewijs gehaald ! Top service, je kan met je vragen altijd terecht.
Gemiddeld 8,7Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Renee uit Utrecht op 28 januari, 2019
Ik ben heel erg tevreden met de rijschool! Ik ben al twee keer in het verleden gezakt bij een rijschool in Amsterdam. Toen ik besloten had uiteindelijk rijlessen te nemen in Utrecht heb ik contact opgenomen met Rijless. Jullie hebben mij gekoppeld aan Mo. Mijn welgemeende complimenten! Zonder mo en het bedrijf had ik dit niet kunnen doen. Mo blijft altijd rustig en is zeer vriendelijk. Bij andere instructeurs heb ik gehad dat ik geen zin had om uit bed te komen, maar met mo ben ik altijd vrolijk! Nogmaals mijn complimenten. Ik raad jullie en mo zeker aan!
Reactie van RijLESS
Hoi Renee, Dank je wel voor je mooie woorden, Mo heeft een glimlach van oor tot oor. Veel veilige kilometers toegewenst en plezier met je rijbewijs. Met vriendelijke groet, Rinus
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Jim uit Sassenheim op 24 januari, 2019
Alles verliep soepel en duidelijk en de betalingen gingen ook heel fijn elke maand op de afgesproken datum
Gemiddeld 8,3Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Jasper uit Alkmaar op 22 januari, 2019
Erg tevreden vooral over de rijinstructeur
Gemiddeld 8,3Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Warsha uit Ter aar op 16 januari, 2019
Bij Rijless.nl heb ik goede ervaringen opgebouwd met auto rijden. Ze hebben me goed geholpen en al mijn vragen optijd beantwoord.
Bedankt Rijless.nl
Groetjes Warsha
Gemiddeld 9Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Luke uit Uitgeest op 10 januari, 2019
Goede rijschool, en onwijs gelachen met mijn instructrice! Ik vind het bijna jammer dat ik mijn rijbewijs behaald heb.