Ervaringen RijLESS

We vragen onze leerlingen regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van leerlingen die onlangs gestart zijn met hun rijlessen of het rijbewijs hebben gehaald.

Reviews en beoordelingen Rijless

Onze leerlingen beoordelen o.a. onze klantenservice, de rijlessen, de instructeurs en de prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn onafhankelijke ervaringen die recent geplaatst zijn. Beoordelingen over Rijless worden gecontroleerd door klantenvertellen.nl

Reviews RijLESS

Totaal 8
Ervaring door Tim op 17 mei, 2021
Was een gezellige intructeur heeft me handige tips gegeven erg blij met me proefles
Totaal 10
Ervaring door Mohammed op 16 mei, 2021
Ondanks ik nooit achter de stuur gezeten heb, kon ik na 3 lessen met Mo heel netjes op de weg rijden alsof iemand die allang rijdt. Mo is een hele fatsoenlijke kalme instructeur die zijn ervaring en kennis van zijn hart met jou deelt. Ik voel me altijd veilig en op mijn gemak. Door de instructies en het duidelijk uitleg van Mo krijg je het gevoel dat je zonder moeite kunt rijden. Heel aan te raden.
Totaal 10
Ervaring door Maarten op 16 mei, 2021
Ik kon snel een proefles inplannen en na de proefles hoef ik maar twee weken te wachten om te beginnen met lessen. Geen wachtrij en dus snel mijn rijbewijs! De instructeur van mijn proefles was heel gezellig en heeft mij goed uitgelegd hoe ik het moet doen en gaf goede feedback.
Totaal 8
Ervaring door Pim op 29 april, 2021
Ik heb mijn eerste rijles gehad en ik ben hier super positief over. Met erg veel plezier gereden, en kreeg meteen goede feedback. Erg goede beschrijving van het totale kostenplaatje en dit vind ik persoonlijk erg prettig.
Totaal 10
Ervaring door Daan op 23 april, 2021
Na het invullen van het contactformulier werd ik bijna direct gebeld voor een proefles. Dit kon de volgende dag al. Na het kiezen van het juiste pakket kon ik aan de slag met mijn instructeur Roy. Door de lockdown duurde het afrijden een stuk langer. Toen er weer gereden mocht worden plande RijLess gelijk een nieuw examen in. Na een goede voorbereiding heb ik mijn rijbewijs in 1x weten te halen bij RijLess. Bedankt!
Totaal 10
Ervaring door Collin op 22 april, 2021
Goede instructeur die op een leerzame en interessante manier te kennis wist over te dragen. Open persoonlijke aanpak van de lessen waarbij voor mij de juiste manier van leren & feedback werd gebruikt. Heb de lessen als gezellig en leerzaam ervaren en had zeker iedere weer zin om bij de instructeur in de auto te stappen.
Totaal 10
Ervaring door Weronika op 19 april, 2021
Begripvol, behulpzaam en weten je goed te matchen met een rijinstructeur!!
Totaal 8
Ervaring door Aron op 16 april, 2021
Ik heb de proefles als heel erg goed en leuk ervaren! Ik heb daarom ook de keuzen gemaakt om verder bij jullie te gaan lessen.
Totaal 10
Ervaring door Sophie op 16 april, 2021
Ik heb de proefles als heel erg goed en leuk ervaren! Ik heb daarom ook de keuzen gemaakt om verder bij jullie te gaan lessen.
Totaal 10
Ervaring door Frederik op 15 april, 2021
fijne ervaring en goede rijles, zeker een aanrader
Totaal 10
Ervaring door Demy op 13 april, 2021
Hele fijne lessen gehad. Er werd goed op een persoonlijke manier les gegeven en in een goede sfeer hierdoor pikte je snel dingen op en voelde je je niet bezwaard om fouten te maken. Ik had Humma als instructrice een ontzettend gezellige en duidelijke vrouw, waar gelijk een goede klik was. De lessen waren goed en zowel voor theorie als praktijk in 1x geslaagd. Let wel goed op dat als je in termijnen betaald je je uren goed verdeelt zodat je niet teveel lessen hebt gehad in vergelijking tot wat je betaald hebt, anders komen de lessen of tijdelijk stil te liggen of moet je in een korter termijn afbetalen. De organisatie is erg betrokken.
Totaal 10
Ervaring door Pascal op 09 april, 2021
Vond het goede uitleg en je word niet gelijk er midden in gegooid en alles word ook al uitgelegd met stoel hoogte etc.
Totaal 10
Ervaring door Don op 09 april, 2021
Het was een hele fijne, gezellige en leerzame proefles, ik ga zeker door en het is zeker een aanrader
Totaal 10
Ervaring door Jacqueline op 09 april, 2021
Mijn dochter heeft eerst elders een proefles gehad en totaal geen klik, werd er eerder onzeker van, bij rijlessen.nl was dit direct anders, de proefles instructeur heeft een zeer goede schatting gemaakt en haar gekoppeld aan een sympathieke instructeur die haar op haar gemak stelt en zelfvertrouwen geeft, nu al enthousiast na 1 les!
Totaal 10
Ervaring door Matty op 26 maart, 2021
Was echt super en uitstekend uitgelegd
Totaal 10
Ervaring door Faye op 24 maart, 2021
Het was mijn aller eerste rijles en vond het best spannend ik ben op mn gemak gesteld door de instructeur en alles werd rustig uitgelegd Prettige eerste ervaring
Totaal 6
Ervaring door Maaike op 23 maart, 2021
Proefles ging goed.
Totaal 8
Ervaring door Chiara op 23 maart, 2021
Gezellig en het viel best mee Wist niet wat ik ervan moest verwachten ging gespannen naar de auto toe .maar ik vond de proefles echt leuk was ook gezellig met Carlos (kan goed zingen hihi) na de les liep ik met een big Smilde naar huis .is goed teken want ik wilde verder lessen .les ging wel snel voorbij
Totaal 8
Ervaring door Chantal op 23 maart, 2021
Duidelijk Duidelijke instructies, de rijles ging goed. Jammer dat er zo’n lange wachtrij is.
Totaal 10
Ervaring door Fleur op 23 maart, 2021
Helemaal super! Super fijn & relaxt, veel goede informatie gekregen & alle vragen goed beantwoord. Binnen 1 proefles gelijk een vertrouwd gevoel.