Ervaringen RijLESS

We vragen onze leerlingen regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van leerlingen die onlangs gestart zijn met hun rijlessen of het rijbewijs hebben gehaald.

Reviews en beoordelingen Rijless

Onze leerlingen beoordelen o.a. onze klantenservice, de rijlessen, de instructeurs en de prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn onafhankelijke ervaringen die recent geplaatst zijn. Beoordelingen over Rijless worden gecontroleerd door klantenvertellen.nl

Reviews RijLESS

Gemiddeld 8,3Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Warsha uit Ter aar op 16 januari, 2019
Bij Rijless.nl heb ik goede ervaringen opgebouwd met auto rijden. Ze hebben me goed geholpen en al mijn vragen optijd beantwoord.
Bedankt Rijless.nl
Groetjes Warsha
Gemiddeld 9Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Luke uit Uitgeest op 10 januari, 2019
Goede rijschool, en onwijs gelachen met mijn instructrice! Ik vind het bijna jammer dat ik mijn rijbewijs behaald heb.
Gemiddeld 7,3Service 7Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Bo uit Heemstede op 09 januari, 2019
Ik vond mijn rij instructeur Wali heel er fijn! Heeft mij veel geleerd in korte tijd en meer zelfvertrouwen gegeven. De lessen in het weekend warm echt handig voor mij
Gemiddeld 8,7Service 10Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Kinsey uit Eindhoven op 07 januari, 2019
Super goede service, helpen goed bij alles
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Eva uit Amsterdam op 04 januari, 2019
Ik kom per direct aan de slag en werd duidelijk verteld wat me te wachten stond. Professioneel en fijne communicatie en hulpvaardig.
Gemiddeld 8Service 10Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Niklas uit Wageningen op 03 januari, 2019
Ik heb net mijn rijbewijs gehaald en ben al met al erg tevreden. De eenvoudigheid van het bijkopen van lessen vond ik erg fijn, en het was allemaal erg helder en duidelijk.
Gemiddeld 8Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Jordy uit Zoetermeer op 27 december, 2018
Ik heb de afgelopen 5 maanden een hele fijne en leuke rijopleiding gehad. Ik ben in 1 keer voor mijn rijbewijs geslaagd!
Gemiddeld 8,3Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Sijmen uit Brummen op 20 december, 2018
Heel vlot, ingeschreven en na 3 maanden mijn rijbewijs gehaald, altijd tijd om te lessen!
Gemiddeld 8Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Marre uit OOSTERBEEK op 20 december, 2018
Goed bevallen, alles goed geregeld en goeie instructeur
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Marijke uit Haarlem op 17 december, 2018
Goed snel en duidelijk..
Gemiddeld 7,7Service 7Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Dhr./mevr. uit Onbekend op 13 december, 2018
Scherpe prijzen en erg flexibel. De beloofde online praktijkcursus echter nooit ontvangen.
Gemiddeld 8Service 9Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Gert Jan uit Ede op 08 december, 2018
Zeer tevreden over de rijlessen. Het pakket zat goed in elkaar. Ik moet alleen nog wel de 40 euro van de proefrijles terug ontvangen, hier heb ik zojuist een mail over gestuurd.
Gemiddeld 8Service 9Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Gert Jan uit Ede op 08 december, 2018
Zeer tevreden over de rijlessen. Het pakket zat goed in elkaar. Ik moet alleen nog wel de 40 euro van de proefrijles terug ontvangen, hier heb ik zojuist een mail over gestuurd.
Reactie van RijLESS
Beste Gert Jan, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Per e-mail heb ik je een specificatie gestuurd zodat je kan zien dat de 40 euro die je betaald hebt, al eerder met je is verrekend. Veel plezier en veilige kilometers met je rijbewijs! Met vriendelijke groet, Rinus
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Anoek uit Zeist op 06 december, 2018
Van begin tot eind was mijn ervaring met Rijless goed. Ze waren snel en hielden zich aan afspraken. Ze hebben mij geplaatst bij instructeur Farid. Ik voelde me bij hem op mijn gemak. Hij is rustig en als je een fout maakt is het niet erg, zoals hij altijd zegt: gewoon doorgaan. In één keer geslaagd en zelfverzekerd de weg op. Thanks Rijless!
Gemiddeld 8,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Hugo uit Etten leur op 06 december, 2018
Goede leuke instructeur
Gemiddeld 7,7Service 7Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door David uit Woerden op 04 december, 2018
Contact opgenomen via de website, via whatsapp een proefles geregeld en daarna door rijless bij een lokale rijschool ingedeeld.
Gemiddeld 9,3Service 9Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Rik uit Baarn op 29 november, 2018
Goede service bij Rijless, alles goed en snel geregeld. Namen snel contact op over alle zaken rondom de lessen en het examen. Ik wil hen en mijn instructeur Farid bedanken voor de geleverde diensten.
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Anouk uit Odijk op 29 november, 2018
Bedrijf hielp goed bij vragen. Ook het online kunnen oefenen voor de theorievragen was erg fijn. Top rijinstructeur die alles goed aanleerde en uiteindelijk ook echt wat aan had bij het uiteindelijke examen!
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Daniel uit Tiel op 28 november, 2018
Snel en gemakkelijk geregeld. vriendelijk en behulpzaam daar waar nodig.
Gemiddeld 8Service 9Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Yannic uit Utrecht op 26 november, 2018
Fijn, ze hebben me geholpen aan een goede, professionele instructeur en ik werd zelfs gebeld toen ik geslaagd was.