Ervaringen RijLESS

We vragen onze leerlingen regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van leerlingen die onlangs gestart zijn met hun rijlessen of het rijbewijs hebben gehaald.

Reviews en beoordelingen Rijless

Onze leerlingen beoordelen o.a. onze klantenservice, de rijlessen, de instructeurs en de prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn onafhankelijke ervaringen die recent geplaatst zijn. Beoordelingen over Rijless worden gecontroleerd door klantenvertellen.nl

Reviews RijLESS

Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Deborah uit Maartensdijk op 16 juli, 2018
Vandaag geslaagd, superbedankt voor de rijlessen Farid!
Gemiddeld 9,7Service 9Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Lysanne uit pernis Rotterdam op 12 juli, 2018
Ik vond het bedrijf heel prettig als je vragen hebt of meldingen wordt het prima opgepakt. En ze zijn ook erg vriendelijk en hartelijk
Gemiddeld 9,3Service 9Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Rebeca uit Hilversum op 13 juni, 2018
I wanted to leave a review here to share the very good experience I had with my driving instructor, Farid. Besides being good at instructing you with driving, he is very attentive, proactive, supportive, flexible and punctual. He gave his best so that I may pass my practical exam in one go and so I did. Thank you for the good experience. If you want a good instructor I recommend you Farid.
Gemiddeld 9,3Service 10Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Pascal uit Onbekend op 30 mei, 2018
Misverstand netjes opgelost. En goede service vanuit de klantenservice. Opgelucht.
Reactie van RijLESS
Dank je wel Pascal, voor je beoordeling. Fijn dat zaken nu duidelijk zijn en bij vragen dan weet je ons te vinden! Top!
Gemiddeld 9,3Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Judith uit Soest op 24 mei, 2018
Vond alles top geregeld vanaf de eerste les tot het eind. Goede betrokkenheid vanaf jullie kant met de kandidaten. Mijn instructeur Rini was ook super heb veel geleerd en gelachen met hem. Niet voor niks in 1 keer gehaald!
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Frits uit Zandvoort op 17 mei, 2018
Ervaringen met het bedrijf zijn super, vragen worden gelijk beantwoord, zowel via de app als telefonisch. Alles is heel duidelijk, in een keer geslaagd!!!! Bedankt Moes!!! Je was qua lesgeven heel duidelijk! Nogmaals bedankt.
Gemiddeld 8,7Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Nina uit Schoon op 14 mei, 2018
heel klantvriendelijk en service gericht
Gemiddeld 8,7Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Jeffrey uit Loosdrecht op 03 mei, 2018
Ben vandaag in een keer geslaagd dankjewel farid!
Gemiddeld 9,3Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Nathan uit Zoetermeer op 13 april, 2018
Prima rijschool,, goed geregeld en contact was ook goed en ik ben natuurlijk in 1 keer geslaagd!
Gemiddeld 8,3Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Arno uit Utrecht op 11 april, 2018
goed
Gemiddeld 9Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Elise uit Baambrugge op 11 april, 2018
Goed! Farid was een hele fijne, aardige en professionele instructeur ! Ben erg blij! Bedankt voor de lessen en dingen die ik geleerd heb!
Gemiddeld 8Service 8Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Swen uit wageningen op 09 april, 2018
Ik vond het een prettig bedrijf, ze hadden mij een goede rij-insturctuur aangewezen.
Gemiddeld 8,7Service 8Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Yesenia uit Capelle aan den IJssel op 06 april, 2018
Het begon slecht maar eindigde met een super instructeur (slecht omdat ik pas na de 3de keer van jullie een instructeur die mij aannam) uiteindelijk was Mo voor mij bestemd!!! En gaf mij weer vertrouwen
Gemiddeld 7,7Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Tygo uit Halsteren op 26 maart, 2018
je wordt goed geholpen als je vragen hebt, personeel is heel vriendelijk toen ik mijn rijbewijs haalde werd ik gebeld om me te feliciteren met mijn rijbewijs
Gemiddeld 7,3Service 9Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Claudia uit Hoogerheide op 15 maart, 2018
Ik ben overgestapt naar RijLESS.nl nadat het met mij en de ANWB niet goed liep. Ik ben echt dik tevreden over de gang van zaken met dit bedrijf en heb echt top lessen gehad!
Gemiddeld 8Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Rafia uit Amsterdam op 09 maart, 2018
Ik heb niet veel contact gehad met het bedrijf. Maar mijn rijinstructeur die ik heb gekregen via het bedrijf, ben ik erg blij mee. Zijn naam is Onur. Ik heb mijn rijexamen gehaald dankzij hem, en ik heb niet eens zo veel lessen gehad! Hij was erg geduldig en heeft alles goed uitgelegd!
Gemiddeld 7Service 7Deskundigheid 7Prijskwaliteit 7
Ervaring door Robin uit Amsterdam op 08 maart, 2018
Prima. Vooral heel blij met rijleraar Onur!
Gemiddeld 9,3Service 10Deskundigheid 10Prijskwaliteit 10
Ervaring door Tania uit Amsterdam op 07 maart, 2018
Ze begeleiden je van begint tot eind, dus totdat je je rijbewijs haalt.
Ze zijn flexibel en houden rekenen met jou beschikbaarheid voor het inplannen van de lessen. Tijdens de rijles leer je niet alleen wat nodig is om te kunnen slagen maar ook hoe je echt veilig en goed kan rijden.
Gemiddeld 8,7Service 9Deskundigheid 9Prijskwaliteit 9
Ervaring door Martin uit Amstelveen op 13 februari, 2018
Eerst Theorie examen; via Dashbord online theorie werkt prettig en alle situaties en proef examens aanwezig.
Daarna praktijk; Erim was mijn rijinstructeur, zachtaardig persoon met veel positieve opmerkingen/complimentjes, zodat je veel zelfvertrouwen krijgt.
Gemiddeld 7,3Service 8Deskundigheid 8Prijskwaliteit 8
Ervaring door Niels uit Hoorn op 06 februari, 2018
Mijn ervaring over jullie is dat alles goed geregeld was en mij rij-instructeur een spontane gozer (Remco) was die me alles goed uitlegde zodat ik wist waar ik aan toe was.