Ervaringen RijLESS

We vragen onze leerlingen regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van leerlingen die onlangs gestart zijn met hun rijlessen of het rijbewijs hebben gehaald.

Reviews en beoordelingen Rijless

Onze leerlingen beoordelen o.a. onze klantenservice, de rijlessen, de instructeurs en de prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn onafhankelijke ervaringen die recent geplaatst zijn. Beoordelingen over Rijless worden gecontroleerd door klantenvertellen.nl

Reviews RijLESS

Totaal 7
Ervaring door Martine uit Rotterdam op 27 februari, 2024
Ze helpen je graag!
Als ik vragen had kon ik altijd terecht en kreeg ik vaak binnen een paar uur al antwoord
Totaal 10
Ervaring door Chantal uit Amsterdam op 22 februari, 2024
Super fijne en duidelijke lessen
Dankzij de goede lessen van Quinten ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn examen. De lessen waren altijd gezellig en hij is heel geduldig. Zeker een aanrader!
Totaal 1
Ervaring door Ns Neijndorff uit Almere op 20 februari, 2024
Puinhoop.
22 september heb ik een volledig pakket in 1 keer betaald onder hun reclame mom: meer keren per week rijden (ging dus niet) en meteen een examendatum binnen een X tijd (ging ook niet). Geweldige start met al 2300,- betaald. Vervolgens heb ik wat lessen gehad om in heel december niet te rijden(?) Ik werk niet ivm ziekte dus heb E.L.K.E. dag tijd. Instructeur ging 18 december met vakantie. 2 januari heb ik weer om een afspraak gevraagd. Toen gelukt. Toen weer afgezegd en op 22 januari de consulusie dat ik over 9 dagen zou afrijden, met nog 10 blokuren te gaan. Vervolgens was ik er klaar mee en wou mijn geld terug (22 januari) maar ze hebben tot 5 maart nodig om het dossier op te vragen en te berekenen. Wel kon mevrouw. B. K. Van de financiële administratie wel meegeven dat ik het examengeld niet terug krijg. Want dat gebeurd tenslotte gewoon niet. Terwijl het 100% Volledig hun fout is. Rijless zal meer verlies maken aan klanten door deze reviews, dan mij mijn examengeld terug geven daar hun organisatie gewoon een PUINHOOP is.
Totaal 8
Ervaring door Milou uit Doorn op 20 februari, 2024
Duidelijke proefles
Het was een fijne en duidelijke proefles, alleen had ik het gevoel dat ik tot last was omdat ik de weg naar de locatie niet kon vinden. Maar voor de rest heel fijn en meedenkend en vriendelijk direct tijdens de proefles, daar heb je tenminste wat aan.
Totaal 10
Ervaring door Victor uit Berkel en Rodenrijs op 19 januari, 2024
Zeer relaxte en fijne sfeer tijden het rijden met uitstekende instructies
Hele fijne proefles achter de rug met een goed vooruitzicht naar snel afrijden.
Totaal 9
Ervaring door Stijn uit Baarn op 18 januari, 2024
Goede instructeur en een snel werkend bedrijf
Op zondagmiddag heb ik de stap genomen om rijlessen weer op te pakken en op woensdagochtend had ik mijn proefles. Deze liep vervolgens ook erg soepel, mijn instructeur was een rustige man en je kon merken dat hij ervaring had met rijles geven. Ik ben tot nu toe erg tevreden met RijLESS
Totaal 10
Ervaring door Marijn uit Ravenstein op 17 januari, 2024
Duidelijk, prettig en effectief
Rijles gehad van Constantijn in Nijmegen, erg prettige instructeur. Hij gaf duidelijke aanwijzingen, maakte een praatje en deed er alles aan om je op een gunstig moment op te halen, af te zetten of jezelf naar huis te laten rijden als het avond was bijvoorbeeld. RijLESS zelf was ook goed bevallen, heel fijn dat je op Whatsapp elke vraag kunt stellen die je hebt en er vrijwel meteen gereageerd wordt. Top service.
Totaal 10
Ervaring door Swen uit Eindhoven op 27 december, 2023
Top
Top ervaring, als aller eerst kon ik snel beginnen bij een goede rij instructeur die me in korte tijd (binnen 6 maanden) alles had kunnen leren waar ik tekort in kwam
Totaal 10
Ervaring door Tymo uit Rotterdam op 24 december, 2023
Top rijschool met top instructeurs
Hele goede rijschool met instructeurs die het goed kunnen uitleggen. Zeker als je moeite heb op punten.
Totaal 10
Ervaring door Sharane uit Amsterdam op 21 december, 2023
Leerzaam
Instructeur zorgt ervoor dat je alle fouten maar 1x maakt. Als je luistert slaag je gegarandeerd bij je eerste examen!
Totaal 10
Ervaring door Karlijn uit Amsterdam op 21 december, 2023
Hele fijne ervaring, fijne instructeur, goed contact!
Ik heb een hele fijne ervaring gehad. Heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Fijn contact met de rijschool maar vooral met mijn rijinstructeur! Altijd met plezier naar de lessen gegaan.
Totaal 4
Ervaring door Nina uit Eindhoven op 19 december, 2023
Rijinstructeur was top, Rijless minder
Na een proefles in eind oktober moest ik nog bijna 2 maanden wachten tot mijn eerste rijles. Ik kreeg bij mijn proefles te horen dat ik 24 blokuren nodig zou hebben om mijn rijbewijs te halen. De rijinstructeur, Luuk, was echt super fijn, regelde alles goed en had enorm veel geduld. Ik heb mijn theorie in maart gehaald. Ik heb daarna ook binnen een maand mijn gezondheidsverklaring geregeld zodat mijn praktijk ingepland kon worden. Vervolgens heeft dit tot juli geduurd voor mijn praktijk door Rijless is ingepland! Ik heb meerdere keren gevraagd of mijn praktijk ingepland kon worden maar dit werd steeds niet gedaan. Nadat mijn rijinstructeur had gebeld met Rijless om het toch maar eens te regelen, vertelde hij mij dat ze me niet konden inplannen omdat mijn machtiging ondertussen verlopen was. (wat ook wel genoeg zegt) ze hebben me hier nooit over gecontacteerd! Ik heb deze machtiging verlengt maar verder niets meer van Rijless gehoord. Mijn praktijk kwam pas in December te vallen! Een paar weken later werd ik door iemand van Rijless gebeld omdat ik een extra pakket moest kopen. Dit omdat ik het niet zou halen met mijn afgesproken pakket en toch moest blijven lessen tot december, ondanks het feit dat ik al goed kon rijden. Ik blijf het raar vinden dat ik extra geld heb moeten betalen terwijl alles geregeld was voor het inplannen van mijn praktijk en zij dit niet hebben gedaan. Een aantal weken later kwam ik er achter dat ik door omstandigheden niet op de datum van mijn praktijkexamen kon. Ik heb dit direct bij mijn instructeur aangegeven die daar achteraan is gegaan. Rijless heeft ook hierbij niets van zich laten weten en tegen mijn instructeur gezegd dat zij geen plek hadden dus niet veel eraan konden doen. Uiteindelijk heeft mijn rijinstructeur gelukkig binnen zijn eigen rijschool de data kunnen ruilen waardoor ik alsnog kon afrijden en slagen!
Totaal 10
Ervaring door Damian uit Rotterdam op 13 december, 2023
Goede instructeur
Ik had een hele goede instructeur, Joël legt alles goed uit en is ook een goed persoon om van te leren.
Totaal 8
Ervaring door Simon uit Alphen aan den tijn op 12 december, 2023
Goed
Rijinstructeur was perfect helaas was het bellen nadat ik was doorverbonden niet zo prettig de eerste lijn is perfect netjes en beleefd daarna werdt ik doorverbonden met Bert. In dit gesprek kreeg ik het gevoel dat ik een soort idioot was en totaal niks begreep. Veel te arrogant aan de telefoon
Totaal 10
Ervaring door Shane uit Groningen op 12 december, 2023
Geslaagd!
Enorm dankbaar voor Team Rijles en fantastische rij instructeur Dennis van Amstel! Het theorie beviel mij minder. Praktijk is een rollercoaster geweest met veel emoties, ik heb hierbij voor mij de juiste plan van aanpak gekregen van Dennis! Oprecht echt een instructeur die er alles aan doet om iemand te helpen slagen! Rijles jullie hebben een goede aan Dennis! Nu heerlijk genieten en veilige meters maken! Dennis I can't thank you enough!
Totaal 7
Ervaring door Anne uit Gorssel op 08 december, 2023
Prima
Goeie uitleg en goeie examenritten soms wel beetje boos als je per ongeluk iets verkeerds doet
Totaal 10
Ervaring door Gina uit Amsterdam op 07 december, 2023
Goed geregeld en aardige mensen
Goede ervaring, aardige instructeur en alles word goed geregeld.
Totaal 9
Ervaring door Priscilla uit Culemborg op 04 december, 2023
Hele fijne instructeur
Ik werd gekoppeld met een instructeur die echt heel chill en duidelijk is. Hij gaf me altijd alle kansen om het goed te doen en heeft me goed voorbereid voor het examen
Totaal 8
Ervaring door Joppe uit Zoetermeer op 04 december, 2023
Professioneel
Ik kreeg het gevoel alsof er goed naar mij werd geluisterd als leering! Verder waren de lessen fijn en was het chill dat het makkelijk was om de rijlessen af te spreken.
Totaal 8
Ervaring door Edyta uit Veldhoven op 30 november, 2023
Goed
Ik vond mijn rijlessen met Mohamed erg fijn. Hij legde duidelijk uit. Hij was ook direct iets wat ikzelf ook nodig had.