Ervaringen RijLESS

We vragen onze leerlingen regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van leerlingen die onlangs gestart zijn met hun rijlessen of het rijbewijs hebben gehaald.

Reviews en beoordelingen Rijless

Onze leerlingen beoordelen o.a. onze klantenservice, de rijlessen, de instructeurs en de prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn onafhankelijke ervaringen die recent geplaatst zijn. Beoordelingen over Rijless worden gecontroleerd door klantenvertellen.nl

Reviews RijLESS

Totaal 10
Ervaring door Jan Julius uit Utrecht op 11 februari, 2023
Alles snel en duidelijk geregeld
Na de gratis proefles gekoppeld aan een hele fijne rijinstructeur! Snel een examen ingepland een aantal lessen gedaan en m’n rijbewijs gehaald! Ik had een pakket gekocht dat eigenlijk iets te groot was. Niet alle lessen heb ik kunnen gebruiken en ben blij dat ik het bedrag van de niet gebruikte lessen terug krijg. De communicatie is snel, makkelijk en duidelijk verlopen. Super!
Totaal 8
Ervaring door Isa uit Ede op 09 februari, 2023
Heel erg leuk
De proefles kon snel ingepland worden wat erg fijn was. Je hoeft niet lang te wachten en kan zo aan de slag. De proefles zelf was ook erg fijn. De instructeur is heel rustig en kalmerend, legt alles duidelijk uit en helpt je waarbij nodig is. Ik heb de proefles heel fijn ervaren!
Totaal 10
Ervaring door Zoe uit Krimpen aan de lek op 09 februari, 2023
Top!
Top service, denken in oplossingen. Top lessen gehad van Mostamia, in 1 keer geslaagd. Dankjewel !!
Totaal 10
Ervaring door Marit uit Werkhoven op 09 februari, 2023
Top rijschool
Super fijne rijschool, ik kon direct beginnen met lessen. Mijn ererdte instructeur kwam niet opdagen en heb daarvoor naar rijless gebeld binnen 2 uur had ik een nieuwe rij instructeur die ik echt top vind. Ik had Mohammed als instructeur, ik vond dat hij een hele fijne aanpak had. Zoveel geduld niet normaal hij heeft me denk ik wel 20 X uitgelegd hoe ik nou ook al weer moest inparkeren. Zou rijless en Mohammed aan iedereen aanraken! Had ook met Mohammed afgesproken dat we in Utrecht zouden afspreken zodat ik niet steeds hetzelfde stuk hoefde te rijden super fijn!
Totaal 10
Ervaring door Lindell uit Wijdewormer, neck op 08 februari, 2023
Zeker het is mooie waar.
Ja Quinten is het rijinstructeur zeker de moeite waard met Quinten slaag je altijd Quinten heb alle tijd voor jou. Hij zit top top. Top. Top rijinstructeur. niet te geloven, maar ik heb een jaar met hem rijless . Ik heb zoveel tricks geleerd. Ik wil ook zelf een rijinstructeur worden. Zeker zeker moeite waard. Quinten is die man als je wil slaagd, moet je bij Quinten zijn. Hij weet alles al de regels zeker Top rijschool de beste. Yes Quinten is definitely worth the driving instructor with Quinten you always succeed Quinten has all the time for you. He's top notch. Top. Top driving instructor. I can't believe it, but I've had a driving lesson with him for a year. I learned so many tricks. I also want to become a driving instructor myself. Definitely definitely worth it. Quinten is that man if you want to succeed, you have to be with Quinten. He knows all the rules for sure Top driving school the best.
Totaal 10
Ervaring door Roy Gallardo uit Rotterdam op 08 februari, 2023
Leuk, leerzaam en succesvol
Alle lessen met mijn instructeur (heinz) waren gezellig en zeer leerzaam soms streng maar rechtvaardig wat uiteindelijk tot een goed resultaat heeft geleid Nogmaals dank voor alles!!!
Totaal 10
Ervaring door Nathalie uit Culemborg op 07 februari, 2023
Fijne proefrijles
Mijn eerste proefrijles bij RIJLESS beviel erg goed. Ik kreeg duidelijke instructies waardoor alles goed te volgen was. Aardige instructeur!
Totaal 10
Ervaring door Juliette uit Dordrecht op 07 februari, 2023
Een hele prettige eerste ervaring met rijden, met goed advies achteraf!
Het was een hele goede rijles. We hebben veel gedaan, waardoor ik een breed beeld kreeg. Daarnaast wist de rijinstructeur voor een goede en ontspannen sfeer te zorgen. Het advies was super!
Totaal 9
Ervaring door Lianne uit Rotterdam op 07 februari, 2023
Vertrouwd en veilig
Zelf heb ik nog nooit achter een stuur gezeten, maar ik werd meteen al op mijn gemak gesteld door mijn rijinstructeur. Mijn rijinstructeur stelde mij op mijn gemak, was vriendelijk. Hij was duidelijk over wat ik moest doen en hoe het verloop bij rijless zou gaan. Mijn complimenten! Op naar de lessen!
Totaal 10
Ervaring door Flavius uit Almere op 07 februari, 2023
Ik werd goed geholpen.
Ik kreeg een compliment van de instructeur en daardoor voelde in me minder gestressed.
Totaal 7
Ervaring door Sven uit Poortugaal op 03 februari, 2023
Duidelijk, simpel, behulp,zaam
Fijne rij-instructeur
Totaal 10
Ervaring door Therese uit Valkenswaard op 01 februari, 2023
super
gister mijn eerste rijles gehad , ging al super , feedback word super goed terug gegeven!
Totaal 10
Ervaring door Leroy uit Utrecht op 01 februari, 2023
Geweldig
Erg leuke les. In een korte tijd heb ik erg veel geleerd en al een hoop zelf kunnen doen. Dus zeker zo doorgaan!
Totaal 9
Ervaring door Thijs uit Ulvenhout op 01 februari, 2023
Top rijinstructeur en goed contact
Duidelijke rijinstructeur en je kan altijd appen naar het hoofdkantoor, die altijd snel reageren.
Totaal 10
Ervaring door Jesse Jakel uit Rotterdam op 01 februari, 2023
Gezellige instructeur en leerzaam
Johnny is een hele goede instructeur omdat hij zorgt dat het gezellig is en je leert de belangrijke dingen. Hij laat je ook weten wat belangrijker is en wat minder belangrijk is.
Totaal 10
Ervaring door Marloes uit Leerdam op 27 januari, 2023
Fijne eerste proef les
Was erg zenuwachtig, maar dat was nergens voor nodig. Alles werd goed uitgelegd en ik vond het een fijne instructeur.
Totaal 8
Ervaring door Lianne Gerritsen uit Hendrik-Ido-Ambacht op 27 januari, 2023
Geweldig
De lessen waren altijd gezellig en fijn. Ik werd altijd op mijn gemak gesteld en de uitleg was altijd goed. Als je iets niet helemaal begreep, werden er plaatjes begehaald om de uitleg meer visueel te maken. Een echte aanrader voor nieuwe deelnemers
Totaal 7
Ervaring door Rehana uit Utrecht op 25 januari, 2023
Goed
Ze lossen problemen graag voor je op
Totaal 7
Ervaring door Donovan Molenaar uit Huizen op 20 oktober, 2022
Leuk en leerzaam
Vooraf was ik heel zenuwachtig en heeft mijn rij instructeur mij tot rust gebracht. Ik heb daarna veilig en gemakkelijk achter het stuur. De les is vloeiend verlopen.
Totaal 8
Ervaring door Maartje uit Rotterdam op 20 oktober, 2022
Duidelijk en goed bereikbaar!
Rijless heeft een hele fijne en duidelijke manier van communiceren. De eerste proefles was via WhatsApp snel geregeld en ik werd na overeenstemming over het pakket gekoppeld aan een rijinstructeur bij mij in de buurt. Het personeel van Rijless was via Whatsapp (soms zelfs na sluitingstijd!) goed bereikbaar voor vragen en bij een kleine miscommunicatie werd ik direct gebeld voor extra toelichting. De rijinstructeur - Shailendra Dodah - nam contact met mij op na het ondertekenen van de overeenkomst en samen hebben wij lesmomenten afgestemd die goed aansloten op mijn afrijdatum. In de 16 lessen en de 50 minuten voorafgaand aan mijn rijexamen heeft hij ervoor gezorgd dat mijn angst om te rijden flink was afgenomen en slechte gewoontes die ik had aangeleerd gedurende mijn eerste lesperiode (tien jaar geleden) waren gecorrigeerd. Afgelopen maandag ben ik met behulp van zijn rust, relativering, fantastische (soms visueel gemaakte) uitleg en vertrouwen geslaagd. Gelijk de eerste keer! Nou alleen nog mijn kaartje ophalen bij de gemeente. Super blij!