Ervaringen RijLESS

We vragen onze leerlingen regelmatig of ze tevreden met ons zijn. We blijven er elke dag aan werken om onze dienstverlening verder te verbeteren! Hieronder zie je de reacties van leerlingen die onlangs gestart zijn met hun rijlessen of het rijbewijs hebben gehaald.

Reviews en beoordelingen Rijless

Onze leerlingen beoordelen o.a. onze klantenservice, de rijlessen, de instructeurs en de prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn onafhankelijke ervaringen die recent geplaatst zijn. Beoordelingen over Rijless worden gecontroleerd door klantenvertellen.nl

Reviews RijLESS

Totaal 10
Ervaring door Hicham uit Almere op 13 mei, 2024
Helder en duidelijk!
Helder en duidelijk!
Totaal 10
Ervaring door Suzan uit Ijmuiden op 22 april, 2024
Hartstikke goed geholpen!!!
Ik kan niet omschrijven hoe dankbaar ik ben aan mijn rijinstructeur van rijles! Werd al 4 keer gezakt in een vorige rijschool en dit was mijn laatste hoop . Mijn instructeur wist mij zelfvertrouwen weer naar boven te brengen en met heel veel geduld mij de juiste maneer geleerd . Hartelijk bedankt daar voor ! Rijles is zeker een aanrader !!!
Totaal 10
Ervaring door Levi uit groningen op 22 april, 2024
Super
duidelijke uitleg goed gesprek
Totaal 10
Ervaring door Kasem uit Tilburg op 10 april, 2024
Top
Heel prachtige school en rijinstructeurs Top
Totaal 10
Ervaring door Terez uit Amersfoort op 10 april, 2024
Uitstekende service
Ondanks het feit dat het erg druk is kon ik heel snel starten. Alle communicatie verliep goed en heb als uitstekend ervaren
Totaal 10
Ervaring door Rico uit Moordrecht op 02 april, 2024
Fijne rijschool
Fijne ervaring met de rijschool
Totaal 10
Ervaring door Mirthe uit Den Haag op 26 maart, 2024
Snel en heel goed
Ik vond auto rijden, zeker in het begin heel spannend, maar met de goede hulp van Rijless.nl en mijn instructeur heb ik het gewoon gehaald. Dank jullie wel voor de goede rijlessen!
Totaal 10
Ervaring door Niek uit Leiden op 26 maart, 2024
Goed geregeld
Ben heel tevreden met mijn instructeur. Hij heeft me zo goed geholpen, ik was helemaal op mijn gemak. Ook de klantenservice was er voor me, bij alle vragen kreeg ik snel antwoord. Dank jullie wel dat jullie konden regelen dat ik alsnog snel op examen kon.
Totaal 9
Ervaring door Louisa uit Beverwijk op 20 maart, 2024
Super toff!
Dankzij een behulpzamen en relaxte instructeur die alles duidelijk naar jou wens je begeleid hele fijne rijlessen gehad!!
Totaal 10
Ervaring door Renate uit Den Haag op 18 maart, 2024
Hele fijne ervaring gehad
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Rijless. Mijn instructeur (Erkan) heeft mij altijd alles duidelijk en op een fijne manier uitgelegd. Ook was hij erg flexibel met het maken van een nieuwe afspraak voor de rijles. Hij heeft onder andere een week vóór mijn examen voorgesteld om nog twee extra lessen in te plannen, omdat ik nog niet helemaal foutloos reed. Dit vond ik een goed idee en ik vond het fijn dat dit snel geregeld kon worden. Ik heb het kantoor van Rijless gebeld en zij hebben die zelfde dag nog de factuur naar mij opgestuurd, waardoor ik gelijk de lessen kon inplannen met Erkan. Deze twee extra lessen hebben er zeker voor gezorgd dat ik in één keer ben geslaagd. Verder vond ik het erg fijn dat Erkan het aangaf als ik iets fout deed, maar ook als ik iets goed deed. Tot slot hebben we veel examen routes gereden tijdens de lessen, waardoor ik tijdens het examen op veel plekken heb gereden waar ik al bekend was.
Totaal 10
Ervaring door Jack uit Maasdam op 13 maart, 2024
Geweldig
Ik heb gelest bij joel en hij was een geweldige rijinstructeur, legde alles duidelijk en rustig uit, als je een fout maakte gingen we ergens stil staan en tekende hij de situatie om te laten zien wat je fout deed. Kortom geweldige rijinstructeur!
Totaal 9
Ervaring door Evelien uit Veenendaal op 28 februari, 2024
Goeie communicatie en fijne rijinstructeur
Vorig jaar zomer begonnen met een pakket van 20 lessen. Met mijn eerste rijinstructeur was er niet zo een klik. Na dat aan te geven bij Rijless was er in 10 minuten een andere rijinstructeur geregeld en kon ik weer verder. Ik heb toen gereden bij Ahmad. Hij was heel geduldig en was duidelijk in communicatie waardoor ik snel voortgang merkte. Ikzelf was in het begin wat onzeker, maar door Ahmad had ik vertrouwen in mijn rijkunsten zodra ik moest afrijden. In 1x geslaagd! Dankjewel Ahmad voor de fijne instructie. Ik zou zeker Rijless aanbevelen als rijschool.
Totaal 7
Ervaring door Martine uit Rotterdam op 27 februari, 2024
Ze helpen je graag!
Als ik vragen had kon ik altijd terecht en kreeg ik vaak binnen een paar uur al antwoord
Totaal 10
Ervaring door Chantal uit Amsterdam op 22 februari, 2024
Super fijne en duidelijke lessen
Dankzij de goede lessen van Quinten ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn examen. De lessen waren altijd gezellig en hij is heel geduldig. Zeker een aanrader!
Totaal 1
Ervaring door Ns Neijndorff uit Almere op 20 februari, 2024
Puinhoop.
22 september heb ik een volledig pakket in 1 keer betaald onder hun reclame mom: meer keren per week rijden (ging dus niet) en meteen een examendatum binnen een X tijd (ging ook niet). Geweldige start met al 2300,- betaald. Vervolgens heb ik wat lessen gehad om in heel december niet te rijden(?) Ik werk niet ivm ziekte dus heb E.L.K.E. dag tijd. Instructeur ging 18 december met vakantie. 2 januari heb ik weer om een afspraak gevraagd. Toen gelukt. Toen weer afgezegd en op 22 januari de consulusie dat ik over 9 dagen zou afrijden, met nog 10 blokuren te gaan. Vervolgens was ik er klaar mee en wou mijn geld terug (22 januari) maar ze hebben tot 5 maart nodig om het dossier op te vragen en te berekenen. Wel kon mevrouw. B. K. Van de financiële administratie wel meegeven dat ik het examengeld niet terug krijg. Want dat gebeurd tenslotte gewoon niet. Terwijl het 100% Volledig hun fout is. Rijless zal meer verlies maken aan klanten door deze reviews, dan mij mijn examengeld terug geven daar hun organisatie gewoon een PUINHOOP is.
Totaal 8
Ervaring door Milou uit Doorn op 20 februari, 2024
Duidelijke proefles
Het was een fijne en duidelijke proefles, alleen had ik het gevoel dat ik tot last was omdat ik de weg naar de locatie niet kon vinden. Maar voor de rest heel fijn en meedenkend en vriendelijk direct tijdens de proefles, daar heb je tenminste wat aan.
Totaal 10
Ervaring door Victor uit Berkel en Rodenrijs op 19 januari, 2024
Zeer relaxte en fijne sfeer tijden het rijden met uitstekende instructies
Hele fijne proefles achter de rug met een goed vooruitzicht naar snel afrijden.
Totaal 9
Ervaring door Stijn uit Baarn op 18 januari, 2024
Goede instructeur en een snel werkend bedrijf
Op zondagmiddag heb ik de stap genomen om rijlessen weer op te pakken en op woensdagochtend had ik mijn proefles. Deze liep vervolgens ook erg soepel, mijn instructeur was een rustige man en je kon merken dat hij ervaring had met rijles geven. Ik ben tot nu toe erg tevreden met RijLESS
Totaal 10
Ervaring door Marijn uit Ravenstein op 17 januari, 2024
Duidelijk, prettig en effectief
Rijles gehad van Constantijn in Nijmegen, erg prettige instructeur. Hij gaf duidelijke aanwijzingen, maakte een praatje en deed er alles aan om je op een gunstig moment op te halen, af te zetten of jezelf naar huis te laten rijden als het avond was bijvoorbeeld. RijLESS zelf was ook goed bevallen, heel fijn dat je op Whatsapp elke vraag kunt stellen die je hebt en er vrijwel meteen gereageerd wordt. Top service.
Totaal 10
Ervaring door Swen uit Eindhoven op 27 december, 2023
Top
Top ervaring, als aller eerst kon ik snel beginnen bij een goede rij instructeur die me in korte tijd (binnen 6 maanden) alles had kunnen leren waar ik tekort in kwam