Eindexamenactie

  • €6 korting per les
  • incl. gratis herexamens
  • betaal per les of per maand
  • 100% flexibel, geen pakketkosten

Plan je gratis proefrijles
Ken je Bartje van Rijless al?
Volg hem van eindexamen naar rijbewijs!

Net als velen van jullie gaat ook Bartje dit jaar vol voor zijn eindexamen, van keihard blokken voor de tentamens, tot het maken van de examens en het hopelijk goed afsluiten van deze moeilijke periode.

Aan het maken van examens gaat een lange periode van studeren vooraf. Bartje weet daar zelf alles van en deelt graag een aantal van zijn tips met jullie om het leren net even wat leuker en makkelijker te maken:

Inmiddels is het alweer half mei, ook Bartje zit inmiddels  midden in de examenperiode. Aan welke examens is hij inmiddels begonnen? En hoe gaat het bij jullie?

24-05-2019:
Het gaat goed met Bartje! Zijn examens zitten er op en hij kan eindelijk weer echt leuke dingen gaan ondernemen. Een daarvan is de examenreis die voor de deur staat.  Hij is inmiddels al op Schiphol. Benieuwd waar hij heen gaat?

Goed nieuws! Bartje is inmiddels alweer terug van vakantie! En heeft hij een beetje genoten?

De uitslag is bekend, en goed nieuws! Ook Bartje is geslaagd voor zijn eindexamens. Dat betekent feest en natuurlijk champagne!

Om zijn rijbewijs te halen moet Bartje natuurlijk ook gewoon nog aan het werk. Hoe, dat zie je in de onderstaande video:

Wanneer je bent geslaagd hoort daar natuurlijk een feestje bij, een heus examengala! En dan ga je natuurlijk gekleed in? Juist! Je allermooiste galapak.

Vanaf morgen? Dat kan!
Plan je gratis proefrijles

Heb je nog vragen?