In 5, 8 of 10 dagen je rijbewijs

Spoedcursus rijbewijs

Wil je heel graag snel je rijbewijs halen? Ontdek onze spoedcursus voor het rijbewijs, waarbij je niet meer vastzit aan het idee van alleen in 5, 8, of 10 dagen klaar te zijn. Wij zetten een stap verder voor jou; direct na je proefrijles plannen we jouw rijexamen. Dit betekent dat we voor jou de snelste examendatum bij het CBR reserveren, zodat jij precies weet wanneer je voor je rijbewijs gaat.

Onze rijlessen worden verdeeld over een periode van gemiddeld 8 a 10 weken, beginnend vanaf het moment van je proefrijles tot aan je rijexamen. Uit ervaring weten we dat een doordachte en stapsgewijze aanpak je de beste mogelijke rijervaring biedt. Deze benadering geeft ons de ruimte om je rijlessen optimaal te plannen, jou de nodige begeleiding te geven en ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd en goed voorbereid je rijexamen ingaat.

Zoek je een spoedcursus rijbewijs die werkt? Bij ons ben je aan het juiste adres, voor de snelste route naar je rijbewijs zonder de druk van het moeten halen binnen een strikt aantal dagen. Je hebt de flexibiliteit die je nodig hebt en zekerheid van een een gepland rijexamen, zodat jij zelfverzekerd en snel je rijbewijs haalt.

Hoe sneller je het rijbewijs haalt, hoe minder rijlessen je nodig hebt. Dat blijkt uit jarenlange ervaring. Bij ons is haastige spoed altijd goed!

CBR Wachttijden vermijden

Bij het plannen van je rijlessen is het slim om vooruit te denken. In sommige plaatsen kan je te maken hebben met een wachtlijst, dus wees er op tijd bij.

  1. Tijdig plannen: Plan je proefrijles en opleiding ruim van tevoren om wachttijden te minimaliseren. Daarom dat je bij ons je proefrijles gelijk in de online agenda kan plannen.
  2. Direct rijexamen: In tegenstelling tot andere rijscholen, kunnen wij direct na je proefrijles je rijexamen plannen. Dit betekent dat je sneller aan de beurt bent.
  3. Dedicated examenplanning: Onze rijschool heeft een toegewijd team van medewerkers die zich uitsluitend bezighouden met het plannen van rijexamens. Met duizenden examens per jaar zijn we de grootste en daarom kunnen we de snelste examendata aanbieden. We zijn er trots op dat we efficiëntie en snelheid bieden in het plannen van jou rijexamen.

Het CBR kampt momenteel met een achterstand van meer dan 200.000 examens. Het CBR heeft toegezegd dat ze voor de examens, rijtesten en toetsen extra capaciteit inzetten. Gelukkig zien we ook weer steeds vaker, kortere wachttijden. En waar de wachttijden toch langer zijn, vragen we je begrip

Is spoedcursus voor je rijbewijs duurder?

Waar andere rijscholen een toeslag van een paar honderd euro rekenen, is een spoedcursus bij Rijless niet duurder.

Met de huidige actie betaal je nu slechts 49,50 per rijles en dit geldt voor al je rijlessen tot aan je rijexamen.

Snel je rijbewijs halen ook als je geen ervaring hebt

Voor een spoedcursus is het niet nodig om eerder rijles te hebben gehad.

Rijless heeft zijn lesprogramma zo geperfectioneerd dat je ook als beginner heel snel je rijbewijs kan halen.

In één dag je theorie

Heb je nog geen theorie en wil je toch middels een snelcursus je rijbewijs halen? Dat kan!

We leren je in één dag alles wat je moet weten om het theorie examen te halen.

Je kan kiezen uit een dagcursus of ga online en deel zelf je tijd in.

Je hoeft geen vrij te nemen, het kan naast je werk of studie

Geen vakanties of dagen opofferen. Je kan bij Rijless ook in de avond en in het weekend lessen volgen.

Je kan bij ons je werk of studie combineren met het snel halen van je rijbewijs.

De avonden en weekenden zijn populair en kan in sommige plaatsen leiden tot wachttijden. Hoe flexibeler jij bent, hoe sneller wij zijn.

Vanaf morgen? Dat kan!
Plan je gratis proefrijles

Heb je nog vragen?