Onze 300 instructeurs

Je krijgt een vaste instructeur

Instructeurs van Rijless wonen bij jou in de buurt en kennen daar de weg als geen ander. Na de proefrijles krijg je dan ook een vaste instructeur uit jouw buurt toegewezen. Dit is namelijk goed voor je rijlessen, want zo bouw je een vertrouwensband op en hoef je niet steeds te wennen aan een nieuwe instructeur.

Gediplomeerde instructeurs die voldoen aan alle wettelijke eisen

Mocht het onverhoopt echter niet klikken tussen jou en je instructeur, dan kan je heel eenvoudig worden overgeplaatst naar een andere instructeur. Zo zit je altijd met een goed gevoel achter het stuur.  Rijless let bij het aannemen van instructeurs goed op of ze voldoen aan onze eisen. Zo zijn al onze instructeurs vanzelfsprekend gekwalificeerd en voldoen zij aan alle wettelijke eisen om rijles te mogen geven.

Klantvriendelijke instructeurs en de wens om goed te zijn

Behalve dat, kenmerken onze instructeurs zich door hun klantvriendelijkheid en de wens goed te zijn in hun vak als rij-instructeur. Om daaraan te voldoen, zijn ze bij ons zelfs verplicht te blijven leren, periodiek de schoolbanken op te zoeken en opnieuw examen af te leggen.

Nieuwe leswagens

Rijless.nl heeft nieuwe of jonge leswagens zoals VW Golf of Polo, of een vergelijkbare klasse en voldoen aan alle eisen die het CBR stelt. Precies wat je nodig hebt om sneller en makkelijker te leren autorijden.

Team van meer dan 300 instructeurs

Het team van RijLESS.nl leidt op dit moment meer dan 8000 leerlingen per jaar op voor het rijbewijs. en zijn we actief in meer dan 250 gemeentes.

Vanaf morgen? Dat kan!
Plan je gratis proefrijles

Heb je nog vragen?