Slagingspercentage

Wat is jullie slagingspercentage?

Je bent op zoek naar de beste rijschool , dat begrijpen we heel goed. Rijless geeft door heel Nederland les en met het slagingspercentage volgen we het gemiddelde van de rijscholen bij jou in de buurt. Je vindt meer informatie op de website van het CBR.

Rijscholen vergelijken

Je wilt rijscholen vergelijken, dat snappen we, maar het slagingspercentage zegt niet alles over de kwaliteit van de rijschool. Hoger is niet altijd beter! En waarom niet? Omdat er bij het slagingspercentage niet staat met hoeveel lessen de leerlingen zijn geslaagd.
We krijgen heel veel leerlingen van andere rijscholen die naar ons overstappen, omdat ze van hun oude rijschool geen rijexamendatum krijgen, als ze niet eerst extra rijlessen kopen. Als rede gaf de rijschool dan aan ‘ik wil mijn slagingspercentage hoog houden’.  Het slagingspercentage zegt zonder het aantal gereden rijlessen, niets over de kwaliteit en vaak alleen dat je bijna zeker weet dat je meer gaat betalen om het slagingspercentage van de rijschool hoog te houden.

We staan voor onze kwaliteit

We zijn een goede rijschool en daarom krijg je van ons gratis herexamens. Hoe weet je zeker of je voor een goede rijschool hebt gekozen? Onze leerlingen zeggen: “als de rijschool jouw herexamens betaalt en jij alleen de rijlessen”.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

088-0042300 ma t/m vrij 09:00-17:00
088-0042300 ma t/m vrij 09:00-17:00
Via WhatsApp06 83 80 51 11Stuur een e-mailAntwoord in 2 uurVia FacebookAntwoord in 1 uur
AdresBoompjes 40
3011XB Rotterdam