Gratis herexamen aanvragen

Hoe vraag ik een gratis herexamen aan?

Je bent gezakt en je wilt zo snel mogelijk weer opnieuw examen doen. Vul hier je gegevens in en verstuur de aanvraag.

Wij betalen je herexamen(s) en jij de rijlessen

Als je bij Rijless na je rijopleiding zakt, dan betalen wij je herexamens. Jij betaalt alleen de rijlessen tussen de examens door. Dit zijn 4 dubbele rijlessen van 100 minuten.

Op deze manier steek je het examengeld in je rijlessen en slaag je de volgende keer.

Je ontvang een iDeal betaallinkje

Na ontvangst van je aanvraag, sturen we je een e-mail met een betaallinkje voor de rijlessen. Zodra je rijlessen betaald zijn, nemen we contact met je instructeur op en spreken we met hem een datum en tijd af voor je herexamen. De lessen zijn 452 en je herexamen is gratis. .

Op de dag van je examen gebruik je één rijles van 50 minuten om voor te rijden en één rijles van 50 minuten tijdens je examen. Is het een BNOR examen, dan komt er naast je rijlessen 27,75 bij

Ga je op vakantie?

Zijn er dagen waarop je echt geen examen kan doen, bijvoorbeeld een vakantie, geef dit aan je instructeur door, dan houdt hij daar rekening mee. Als je herexamen is gereserveerd, ontvang je direct en automatisch een uitnodiging van het CBR. Controleer de uitnodiging! Klopt er iets niet, laat dit dan gelijk aan ons weten. Binnen 24 uur na het reserveren van je rijexamen, kunnen we dit nog kosteloos voor je annuleren, na die 24 uur rekent het CBR kosten voor het annuleren.

Faalangst herexamen

RijLESS.nl biedt leerlingen de mogelijkheid om te kiezen voor een faalangst rijexamen bij het CBR. Dit examen is speciaal voor leerlingen die zo zenuwachtig zijn dat ze door hun zenuwen steeds voor het examen zakken. Het CBR rekent een toeslag voor het faalangstexamen, dus het is duurder, maar het is natuurlijk goedkoper dan een iedere keer een nieuw examen. De faalangst toeslag is €80,-
Sla je dicht, krijg je iedere keer een black-out en moet je misschien zelfs medicijnen slikken om je zenuwen onder controle te houden, dan is een faalangst examen iets voor jou.

 

Vanaf morgen? Dat kan!
Plan je gratis proefrijles

Heb je nog vragen?