Hoeveel fouten mag je hebben?

Waar bestaat je theorie-examen CBR uit?

  • Gevaarherkenning 25 vragen
  • Verkeersregels en verkeersinzicht 40 vragen

De meeste leerlingen hebben moeite met de vragen die over de gevaarherkenning gaan. Deze vragen worden als meerkeuzevragen gesteld. Je ziet een situatie en moet op snel inschatten of je in het echt niets doet, je gas loslaat of remt. Dit wordt door heel veel leerlingen als lastig ervaren, zeker als je nog nooit hebt gereden. Daarom adviseren we onze leerling om de rijlessen te combineren met het leren van je theorie. De praktijk van de rijlessen ondersteunt het leren van je theorie, zeker bij het onderdeel van de gevaarherkenning.

Wanneer ben je geslaagd voor je theorie-examen?

  • Gevaarherkenning van de 25 vragen, 13 of meer goed
  • Verkeersregels en verkeersinzicht van de 40 vragen, 35 of meer goed

Hoe lang is je theoriecertificaat geldig?

Je theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig (18 maanden)

Hoe gaat het bij het theorie-examen?

Heb je moeite met de theorie-examen?

Uit de cijfers van het CBR blijkt dat het slagingspercentage voor het theorie-examen jaar in jaar uit daalt. De daling heeft er vooral mee te maken dat het CBR het theorie-examen moeilijker heeft gemaakt.
Daarom biedt RijLESS.nl haar leerlingen naast een heel goede online theoriecursus een klassikale dagcursus aan. Heb je de pech dat je steeds zakt, dan kan de dagcursus je net dat duwtje in de rug geven om het nu wel te halen. En heb je toch de pech dat je zakt, mag je kosteloos nog een keer een dag volgen en betaal je alleen je theorie-examen. De dagcursus bieden we exclusief aan RijLESS leerlingen aan.

 

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

Bel me terugVia WhatsApp06 83 80 51 11Stuur een e-mailAntwoord in 2 uurVia FacebookAntwoord in 1 uur
BezoekadresFolkert Elsingastraat 7c
Rotterdam
PostadresPostbus 5053
2900 EB Capelle a/d Ijssel