Hebben jullie een theoriecursus?

Rijless bied je een hele goede online theoriecursus

In je pakket bieden we een online theoriecursus en ook nog een hele goede. Als je onze online theoriecursus volgt beheers je straks volledig de theorie en slaag je snel voor je theorie-examen. Alles wordt behandeld en jij bent goed voorbereid op je CBR examen.

Online videocursus

De online videocursus stoomt je klaar voor het auto theorie-examen. Geen lastige stof die je keer op keer moet lezen, maar video’s die je precies laten zien wat belangrijk is.

Oefenvragen

Ben je er klaar voor? Neem dan de proef op de som en test je kennis met honderden examenvragen. De vragen zijn onderverdeeld per onderwerp en we geven aan welke onderdelen je goed beheerst of waar je nog extra aandacht voor moet hebben. Zo haal je theorie-examen sneller.

Vragen die lijken op het examen

De vragen zijn zo gemaakt dat ze lijken op die van het CBR en je kan ze zo vaak maken als je zelf wilt. De beste manier om te testen of je er klaar voor bent.

Geen stress, de cursus is 4 maanden geldig

Onze online theoriecursus is wel tot 4 maanden geldig, geen stress over de geldigheid van je theoriecursus.

Overweeg je een dagcursus voor theorie?

Een dagcursus kan een goede aanvulling zijn, maar we raden aan om niet alleen een dagcursus te doen. Het is belangrijk om vooraf de stof door te nemen. De ervaring leert dat een goede voorbereiding het verschil maakt; immers in één dag kan niet alle theorie behandeld worden.

 

Vanaf morgen? Dat kan!
Plan je gratis proefrijles

Heb je nog vragen?