Waarom eerst een proefrijles?

In de proefrijles hoor je hoeveel lessen je nodig hebt

In de proefrijles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Daarna hoor je precies hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je examen kunt doen.

Je zit nergens aan vast

De proefrijles is er om je uitgebreid te adviseren en je een goed beeld te geven van de opleiding.

Al je vragen kun je tijdens de proefles stellen, maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat je er ook nog een nachtje over wilt slapen en misschien wel twee. Vandaar dat we ook heel goed begrijpen dat je na de proefrijles bedenktijd nodig hebt.

Overleg thuis en neem met ons na de proefrijles contact op en laat ons weten wat het geworden is.

Ik kan autorijden

Rijscholen houden meestal geen rekening met je rijervaring. Ze bekijken je als een beginner en je betaalt voor lessen die je al hebt gehad.

Heb je al eerder rijles gehad, of misschien zelfs een buitenlands rijbewijs? In de proefrijles van RijLESS.nl krijg je de kans op te laten zien wat je al kan en gaan we verder waar je gebleven bent.

Ik heb nog nooit gereden

Kan ik dan wel een proefrijles rijden? De instructeur houdt rekening met je rijervaring en zal zijn lesstof daar op aanpassen.

De instructeur is opgeleid om leerling zonder ervaring, veilig en vertrouwd les te geven. Heb je nog nooit gereden, dan is de proefrijles een goede eerste stap op weg naar je rijbewijs.

Vanaf morgen? Dat kan!
Plan je gratis proefrijles

Heb je nog vragen?