Ik wil een proefrijles afspreken

We halen je thuis op

We halen je voor de proefrijles thuis. Spreek je liever een ander ophaaladres af, bijvoorbeeld school of je werk, dan kan dat natuurlijk ook.

Heel soms vragen wij om naar ons toe te komen. Dit doen we als het voor je rijlessen beter is om daar af te spreken, waar je ook echt wat kunt leren. En alleen na het eerst met je overlegd te hebben.

Eenvoudig zelf online reserveren

Via de website reserveer je in 3 eenvoudige stappen je proefrijles. Kies je dag en tijd en geef het adres aan waar je opgehaald wilt worden en bevestig je afspraak. Je ontvangt van ons e-mail en sms met de afspraak bevestiging.

Staat je dag of tijd er niet tussen, neem dan contact met ons op en we passen onze agenda graag voor je aan, zodat jij je proefrijles kan rijden wanneer het jou uitkomt.

Liever eerst de klantenservice spreken

De online agenda is heel handig om je afspraak te plannen, maar wil je liever iemand spreken, dan helpen we je natuurlijk heel graag.

Bel ons op 088 0042300 (lokaal tarief) of stuur een Whatsapp berichtje naar 0683805111 tijdens onze kantooruren.

Mag ik iemand meenemen?

Voor de proefrijles is het beter als je niemand uitnodigt om mee te rijden. Je hebt alle aandacht nodig, je laten afleiden is dan niet verstandig.

Wil je dat we je advies van de proefrijles ook met bijvoorbeeld je ouders bespreken, dan kan je dat voor de proefrijles aangeven en dan houden we daar rekening mee. Je instructeur loopt dan even mee naar binnen en bespreekt het advies uit de proefrijles samen met je ouders.

Geen andere leerlingen halen of brengen

Tijdens de proefrijles rijd je alleen, dus je haalt en brengt geen andere leerlingen. De instructeur haalt jou op en zet jou weer af en rijdt daarna pas naar de volgende leerling.

Je proefrijles afspraak verzetten

Natuurlijk kun je de afspraak voor je proefrijles verzetten. Neem tijdens onze kantooruren contact met ons op en we verzetten de proefrijles naar een dag en tijd die je beter uitkomt.

Wat kost de proefrijles?

De proefrijles is 45 euro en betaal je contant in de leswagen.

De proefrijles annuleren

Kan de proefrijles niet doorgaan, neem dan contact met ons op en we halen de afspraak er voor je uit. Tot 24 uur voor je proefrijles kan je dit zelf online regelen.

Hoe dit werkt staat in de e-mail die je van ons ter bevestiging van je afspraak voor de proefrijles hebt ontvangen.

Annuleer je binnen 24 uur, dan kan dit door contact op te nemen met de klantenservice.

Voorkom dat de instructeur voor niets voor je deur staat.

Vanaf morgen? Dat kan!
Plan je gratis proefrijles

Heb je nog vragen?