Wat betekent de Corona uitbraak voor de wachttijden

Wachttijden

Met twee lockdowns en een grote toestroom van nieuwe leerlingen, kan je in sommige plaatsen te maken hebben met een wachtlijst.

Waar er wachttijden zijn, kan je binnen 4 tot 8 weken na je proefrijles door met je rijlessen, dus wees er snel bij.

CBR wachttijden

Voor de praktijkexamens zien we dat we in de regel rond de 8 a 9 weken een rijexamen kunnen reserveren. Met oplopende besmetting cijfers zullen we er rekening mee moeten houden dat de wachttijden langer kunnen zijn. Wij vragen hiervoor begrip. Het CBR heeft toegezegd dat ze voor de examens, rijtesten en toetsen extra capaciteit inzetten.

Met de theorie examens heeft het CBR in de afgelopen maanden een flinke inhaalslag gemaakt. Daarnaast geven we je als tip om op de website van het CBR te kijken naar theorie examens in heel Nederland. Je mag en kan overal je theorie examen doen. Met heel Nederland is je kans op een snelle datum veel groter.

Vooruit plannen

We zien dat er een grotere toeloop is op rijlessen en rijexamens. Om lange wachtlijsten zoveel als mogelijk te voorkomen adviseren we je om tijdig vooruit te plannen. Daarom kan je nu in onze online agenda een proefrijles reserveren.

Vanaf morgen? Dat kan!
Plan je gratis proefrijles

Heb je nog vragen?