Wat zijn de bekendste plaatsen / locaties waar ik altijd doorheen ga rijden wanneer ik start met rijlessen in Amsterdam?

Amsterdam-Noord
In Amsterdam-Noord halen we je altijd thuis op, voor de proefrijles en rijlessen. Voor leerlingen uit Noord gaan we ook naar Zaandam voor het rijexamen en de tussentijdse toets. Het CBR in Zaandam ligt dichterbij dan het CBR in Amsterdam aan de Naritaweg.

Amsterdam binnenstad
Wereldberoemd om zijn grachten, maar niet de beste plek voor je rijlessen. Te vaak zien we dat leerlingen meer stilstaan dan aan het rijden zijn. We spreken daarom heel graag met je af vanaf Station Sloterdijk. Je rijdt en lest dan gelijk in het gebied waar je ook examen gaat doen.

Amsterdam- West
De plek waar we je thuis ophalen. Je woont heel dichtbij het CBR en we kunnen alles uit je rijles halen om te zorgen dat je slaagt.

Amsterdam-Zuid
Hier geldt bijna hetzelfde voor als de binnenstad van Amsterdam. Overleg met je instructeur en kijk of je er verstandig aan doet om af te spreken vanaf Station Lelylaan of Sloterdijk.

Amsterdam Oost en Zuidoost
Woon je in Oost of Zuidoost dan zien we te vaak dat leerlingen nog niet de helft van hun lestijd in het CBR examengebied rijden en soms zijn ze er zelfs nog nooit geweest.

Straks moet je voor het grootste deel van je examen volledig zelfstandig de weg weten te vinden. Als je de weg dan niet kent, gebruik je de navigatie en dat is alsof je in een vreemde stad rijdt. Slagen is dan wel heel lastig.

Daarom dat we je adviseren om naar Sloterdijk te komen. Je haalt alles uit je les, hebt minder rijlessen nodig en het is goedkoper. En om het extra aantrekkelijk te maken, plannen we meerdere lessen achter elkaar, beperk je het reizen en ben je met tien of vijftien keer klaar voor je examen en heb je snel je rijbewijs gehaald.

Vanaf morgen? Dat kan!
Plan je gratis proefrijles

Heb je nog vragen?