Start met rijlessen ⚽ EK Actie 🧡

Aanmelden voor 22 juli

56,50 49,50 per les

  • €7 korting per les (handgeschakeld)
  • incl. gratis herexamens
  • gespreid betalen mogelijk
  • 100% flexibel, geen pakketkosten
  • We hebben je postcode nodig om de agenda te laten zien.

Voordelen rijschool Utrecht

Sneller slagen met minder lessen

Hoe langer je rijopleiding duurt, hoe meer lessen je nodig hebt. Dat blijkt uit jarenlange ervaring. BijRijLESS kan je meerdere lessen per week afspreken. Daardoor leer je sneller autorijden.

Start direct & altijd vaste lage prijs

Geen wachttijden, maar direct starten. Bij RijLESS kan je in de meeste plaatsen nog gelijk beginnen.

Betaalgemak

Betaal gespreid per maand of per les;
bij onze rijschool kies je wat jou het beste uitkomt. Vraag nu je proefrijles aan bij de grootste rijschool van Nederland

Uitstekende service
63.891
Tevreden geslaagden
8,4
Klantbeoordeling
93%
Beveelt ons aan

Tips over rijlessen in Utrecht

Zorg dat je
vrij kunt bewegen

Wanneer je start met je eerste rijles is het goed om na te denken over welke schoenen je aantrekt. Onze tip is om schoenen te dragen met een dunne zool en ook dat de enkel vrij is zodat je je voet goed kunt bewegen. Kortom een schoen die lekker zit! O ja, als je instapt doe lekker je (winter)jas uit. Zo kun je vrijuit bewegen.

Vraag je ouders
om praktische tips

Vraag aan je ouders of ze je alvast wat uitleggen, denk bijvoorbeeld aan waar het gaspedaal en de rem zitten en hoe je moet schakelen, maar niet met het rijden zelf.

Kijk ver vooruit
en rijdt rustig

Kijk verder vooruit en alleen vlak voor de auto. Het is veel gemakkelijker sturen als verder voor je uit kijkt. Utrecht kent veel smalle straatjes. Pas je snelheid hierop aan, kijk altijd ver vooruit en rijdt rustig.

Bekijk de video!

over rijless in Utrecht

Kickstart je rijles in Utrecht bij Rijless.nl

Utrecht, het kloppende hart van Nederland, is dé plek om te leren rijden. Met haar bruisende binnenstad, brede wegen, en complexe verkeerssituaties, biedt Utrecht een unieke mix die je nergens anders vindt. Rijless.nl hanteert een lesmethode aangepast aan de omgeving van Utrecht, waardoor je rij skills optimaal worden ontwikkeld!

Skip een wachtrij, start meteen met je rijlessen!

Bij een andere rijschool in Utrecht kom je misschien op een wachtlijst, maar bij ons kan je gelijk starten. Bij ons start je wanneer jij dat wilt. Je kunt iedere dag van de week, zowel in de ochtend, de middag als de avond, een rijles inplannen.

Sneller en beter leren rijden in Utrecht bij Rijless.nl

Bij Rijless.nl raden we aan om je rijlessen overdag te volgen, omdat het verkeer dan drukker is, wat je beter voorbereidt op realistische verkeersomstandigheden. Bovendien vinden rijexamens overdag plaats, en leerlingen die alleen ’s avonds lessen, ervaren het examen vaak als moeilijker en zijn minder goed voorbereid. Overdag rijden betekent dat je meer uit je lessen haalt en dus uiteindelijk minder lessen nodig hebt. Natuurlijk hebben we begrip als je alleen ’s avonds beschikbaar bent, en ook dan kunnen we je rijlessen verzorgen, maar de voordelen van overdag lessen zijn aanzienlijk. Doe je voordeel er mee 🙂


Rijles Utrecht: ontdek de uitdagingen van het verkeer

Master de Utrechtse straten als een pro. In Utrecht leer je rijden zoals het bedoeld is. Of je nou slingert door de smalle straatjes rond de Dom, of je weg vindt op de drukke Ring Utrecht, onze instructeurs staan klaar om je alle vaardigheden aan te leren.

Denk aan de Oudegracht of de uitdagende kruispunten rondom Utrecht Centraal. En dan hebben we het nog niet eens over de snelwegen A12 en A27, waar je leert rijden met hoge snelheden en toch chill blijft onder druk. Alles om jou veilig door het verkeer te loodsen.

Rijden in de echte verkeersdynamiek van Utrecht

Ons doel bij Rijless.nl is je volledig voor te bereiden op het echte verkeer. Daarom leggen we bij onze rijschool veel nadruk op rijlessen tijdens piekuren, zodat je zo veel mogelijk ervaring opdoet. Dit zorgt ervoor dat je optimaal bent voorbereid op het dagelijkse verkeer in en rond Utrecht.

Flexibele betaalopties, afgestemd op jouw behoeften

We begrijpen dat elke leerling anders is. Daarom bieden we flexibele betaalopties aan. Na je proefles schatten we het aantal benodigde lessen in, wat we kunnen aanpassen aan jouw voortgang. Je betaalt alleen voor de lessen die je nodig hebt, met de optie per les of per maand te betalen.

Proeflessen ook in de regio Utrecht beschikbaar

Rijless.nl biedt naast rijles in Utrecht, rijlessen aan door heel Nederland. Dus ook buiten Utrecht is het de ideale rijschool. Onze deskundige instructeurs zijn beschikbaar op verschillende locaties om jou te ondersteunen op weg naar je rijbewijs.  Hier een overzicht van plaatsen in de buurt van Utrecht waar wij actief zijn:

Rijless.nl staat bekend om de persoonlijke aanpak en de inzet om elke student succesvol door het leerproces te begeleiden. Met onze hulp ben jij zo klaar voor het rijexamen bij het CBR en om zelfstandig te rijden. Plan vandaag nog je proefles online!

Superhandig,
en supersnel geregeld
  • Plan gemakkelijk zelf online
  • Je verplicht je niet om door te gaan
  • We halen je thuis op
  • Advies op maat, laat zien wat je kan
  • Gratis als je verder gaat en anders 45

Vanaf morgen? Dat kan!

Plan je gratis proefrijles

Vragen over rijles
in Utrecht