Hoe weet ik hoe duur een rijbewijs halen is?

Je kunt de prijs van het halen van een rijbewijs opvragen bij de rijschool. Start daarom met een proefrijles, zodat je vooraf weet wat het halen van je rijbewijs kost. Vraag bij je proefrijles door of dit ook alle rijlessen zijn die je nodig hebt. Maak van het halen binnen een budget van je rijbewijs ook een verantwoordelijkheid van je rijschool. Bij Rijless.nl kost een rijles €49,50

Daarnaast kan je ook afspraken maken over garanties. Wie draagt de kosten van eventuele herexamens? De helft van alle CBR kandidaten in Nederland hebben een herexamen nodig, dus de kans dat je opnieuw op moet voor een examen is best groot. Bij Rijless.nl krijg je gratis herexamens als je zakt. Jij betaalt alleen nog de rijlessen om te werken aan je fouten. Grote kans dat je volgende keer wel slaagt.

En wil je naast een scherpe lesprijs ook besparen op het aantal rijlessen dat je nodig hebt, spreek dan af in het gebied waar je ook examen gaat doen. Geen dure rijles tijd besteden aan steeds, op dezelfde weg, heen en weer rijden. Zo haal je veel meer uit je rijlessen, heb je minder rijlessen nodig en bespaar je honderden euro’s.

Vanaf morgen? Dat kan!
Plan je gratis proefrijles

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

088-0042300 ma t/m vrij 09:00-17:00
088-0042300 ma t/m vrij 09:00-17:00
Via WhatsApp06 83 80 51 11Stuur een e-mailAntwoord in 2 uurVia FacebookAntwoord in 1 uur
AdresBoompjes 40
3011XB Rotterdam