Informatie Corona-virus en Rijless

Actuele Corona maatregelen

  • In navolging op het kabinetsbesluit wordt er vanaf 11 mei weer gelest.
  • We vragen bij het maken van je rijles afspraak of er gezondheidsklachten zijn. Zijn die er niet, dan kan je een afspraak maken en is het gebruik van een mondkapje niet nodig.
  • Was voor je rijles goed je handen.

Bescherming

Jouw gezondheid en die van onze medewerkers is het allerbelangrijkst. Wij houden ons daarom aan de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de regering.

We blijven je helpen

We doen er ook in deze tijd alles aan om de service te bieden die je van ons gewend bent. We blijven van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur online en aan de telefoon bereikbaar voor al je vragen.

Omdat de collega’s van de klantenservice zoveel als mogelijk van uit huis werken, kan het soms wat langer duren. We zetten alles op alles om de wacht- en reactietijden kort te houden.

Wanneer kan ik weer examen doen?

Vanaf woensdag 13 mei start het CBR weer met het afnemen van theorie-examens. Vanaf 18 mei start het CBR weer met praktijkexamens. Kandidaten van wie het praktijkexamen was geannuleerd, krijgen voorrang bij het reserveren van een rijexamen.

Mocht dit betrekking hebben op jouw situatie, dan vragen we je om contact te houden met je instructeur. Wij reserveren je nieuwe examendatum in overleg met je instructeur.

Na het reserveren van je datum ontvang je automatisch per e-mail van het CBR een uitnodiging met je datum en tijd.

CBR informeert

Kandidaten waar een rijexamen van is geannuleerd, worden door het CBR op de hoogte gebracht via e-mail, de CBR website en social media.

 

Heb je nog vragen?